+31 6 22 710 740 info@metavita.nl

3 maanden coachingsprogramma

In dit individuele traject leer ik jou hoe jij weer rust, balans en energie terugkrijgt in je leven. Zodat je zelfverzekerd en zonder schuldgevoel keuzes gaat maken. Goed voor jezelf zorgen wordt een tweede natuur en terugvallen in oud gedrag verdwijnt steeds meer naar de achtergrond. Na een paar weken ervaren de meeste klanten al meer balans en energie. Dat motiveert om stap voor stap verder te gaan. Naar de fijnste versie van jezelf en weer letterlijk en figuurlijk lekker in je vel. Daar gaan we samen aan werken. 

Praktisch ziet er dat zo uit

 1. Vragenlijst: je ontvangt een uitgebreide vragenlijst, maakt een online test en houdt kort een dagboek bij die je een paar dagen voor het intakegesprek retourneert.
 2. Intakegesprek: in een uitgebreid intakegesprek van 1,5 tot 2 uur gaan we verder in gesprek. Ik stel verdiepingsvragen om de bron van je klachten te achterhalen en een passend vitaliteitsadvies voor je te maken.
 3. Stappenplan: na het intakegesprek ga je gemotiveerd met de eerste concrete stappen de deur uit.
 4. Advies op maat: binnen een week na de intake ontvang je per mail een op maat gemaakt vitaliteitsadvies op voeding-, beweging/training-, en stressmanagementgebied. Voedingssupplementenadvies kan geadviseerd worden voor extra tijdelijke ondersteuning. Deze kosten zijn voor eigen rekening en vallen buiten het programma.
 5. Werkboek: je werkt buiten de afspraken om zelfstandig en in eigen tempo aan een werkboek voor extra inzicht in jezelf.
 6. Coachingsopdrachten: het doen en ervaren maken het verschil. Afhankelijk van wat er speelt ontvang je passende en opdrachten of oefeningen. 
 7. Vervolgafspraken: we plannen in overleg vijf vervolgafspraken van 1 uur in. Via Skype of FaceTime is eventueel mogelijk.
 8. Check-in moment: tussendoor en naar behoefte plannen we een telefonisch check-in moment om on track te blijven.

  Wat kun je van mij verwachten

 • Mijn ervaring, kennis en deskundigheid als Vitaliteitstrainer- en coach.
 • Ik leer je jezelf en je lichaam beter begrijpen zodat je jij weer de regie in handen hebt en de grip op jezelf terugkrijgt.
 • Je mag bij mij open en eerlijk je verhaal doen. Ik luister zonder oordeel, stel je vragen waardoor je over jezelf, je gedachten en gedrag gaat nadenken en ben liefdevol confronterend. Niet om vervelend te doen maar wel om je verder te helpen.
 • Alles stap voor stap in jouw eigen tempo met de doelen die jij voor ogen hebt steeds in het vizier.
 • Mijn stijl is nuchter, motiverend, enthousiast, positief en met humor. 

Wanneer zijn we een goede match
Naast een klik en vertrouwen is het belangrijk dat je coachable bent. Dat betekent dat je openstaat om te leren en de wil hebt om te veranderen. Je weet dat daar tijd, geduld en eigen inzet voor nodig is om daar uit te komen waar je graag wilt zijn. Het is mijn passie om jou daar bij te begeleiden. Mijn motto is dan ook, ‘alleen ga je snel, samen kom je verder.’

Tarieven
Ik werk met programma’s op maat. Afhankelijk van jouw situatie en behoefte bekijken we samen wat het beste past. Na een vrijblijvend kennismakingsgesprek doe ik een voorstel voor een traject. Eventueel kan gekeken worden of je werkgever (mee) kan betalen voor het traject. De kosten kunnen niet gedeclareerd worden bij de zorgverzekeraar. 

Vrijblijvend kennismakingsgesprek 
Heb je interesse om door mij begeleid te worden, neem dan contact op per mail of telefoon 06 22 710 740. Dan plannen we een telefonisch kennismakingsgesprek in van max. 30 minuten. Soms kan dat direct op dat moment zijn, maar als dat jou of mij niet uitkomt, plannen we een afspraak in. 

Ik kijk er naar uit om van je te horen.

Met energieke groet,
Meta

Naast gediplomeerd Vitaliteitscoach ook, Stresscounselor, Mental Coach, Systemisch Coach, Hormoonfactor coach® en Orthomoleculair voedingsadviseur.