MINDER STRESS, MEER ENERGIE

In 30 dagen naar meer rust,
balans en energie.

WEER GRIP OP JEZELF, JE AGENDA EN JE LEVEN

Na twee weken ervaart 80% van de deelnemers meer energie 

Bewust en beter in balans.

Je dagen lopen een stuk relaxter wanneer je weet wat je wilt, wie je bent en waar je voor staat. Het geeft je overzicht, richting en grip op jezelf.  Dat maakt het makkelijker om bewuste keuzes te maken. Wanneer het even anders loopt dan pak je sneller de regie terug. Je weet, voelt en doet wat nodig is voor jou om de balans in je dagen te houden. Vooral om dat je hebt ervaren hoe lekker jij je voelt wanneer je goed voor jezelf zorgt.

Meer rust in je hoofd.

In deze 30 dagen ga je leren hoe goed voor jezelf zorgen er voor jou uitziet. Je krijgt van mij de tools in handen, praktische tips, en effectieve opdrachten die je waardevolle inzichten gaan geven waar je mee verder kunt. Je gaat als het ware je eigen vitaliteitstoolkit samenstellen. Bewust, met aandacht vormgegeven door en voor jou. Ik ga je daar bij helpen.

Meer energie bij jou.

Een hoog energieniveau zorgt ervoor dat je in goede doen bent, veerkrachtiger en met meer zelfvertrouwen in het leven staat. Je bent je bewuster van jezelf, je kent en voelt je lichaamsignalen beteren en weet hoe je de rust er in kunt brengen. Meer energie en meer plezier is de sleutel naar weer lekker in je vel zitten, tevreden zijn met wat er is en trots zijn op wie je bent.

WIE BEN IK

Meta Bloks

Ik ben Meta, een enthousiaste vitaliteitstrainer- en coach. Ik word oprecht blij als ik mensen op een nuchtere manier mag inspireren en inzichten mag geven zodat ze zelf verder kunnen. Het mooiste in mijn werk is om te zien dat er echt stappen worden gezet zodat de rust, balans en energie terugkomt.

Van stresskip naar levensgenieter.

24/7 aanstaan, stressvolle periodes en een laag energieniveau kwamen regelmatig voor en zorgde voor een burn-out begin 2012. Pas toen ik wist hoe goed voor mezelf zorgen er voor mij uitzag ontstond er rust en vertrouwen. Door coaching en het volgen van diverse opleidingen op het gebied van hormonen, voeding, stress en mindset heb ik de sleutels gekregen de me hebben gebracht waar ik nu ben. De invloed die dat heeft op mijn humeur, mijn gezondheid maar vooral de gezelligheid in huis, is mij iedere dag nog goud waard. Dat gun ik jou ook!

Bij moeten trekken op vrije dagen, snakken naar het weekend en toe zijn aan vakantie, daar zullen we het nog maar even niet over hebben…

HOE IK WERK MET DRUKBEZETTE MENSEN

Durf jij eerlijk naar jezelf te kijken?

Ben jij iemand die:

Vastloopt in perfectionisme?

24/7 aanstaat en (te)veel ballen in de lucht houdt?

Een hoog verantwoordelijkheidsgevoel heeft?

Moeite heeft met grenzen aangeven?

Het graag goed wilt doen?

Herken je ook dat je:

De afgelopen jaren vaak bij de huisarts bent geweest met allerlei (vage) klachten?

Regelmatig begint met goed voor jezelf zorgen en na een paar dagen alweer terugvalt in oud gedrag?

Een sportabonnement hebt maar niet de energie kunt vinden om te gaan?

Regelmatig extra vroeg naar bed omdat je gaat omdat je zo ontzettend moe bent?

Vaak tegen een ander te zegt dat je het zo druk hebt, te moe bent of niet lekker in je vel zit?

DE WEG NAAR EEN RELAXT, VROLIJK EN ENERGIEK LEVEN.

Ik geloof dat drukbezette vrouwen, het nodig hebben om eerst goed voor zichzelf te zorgen. Jij ook. Eerst de energie en aandacht naar jou, omdat je er dan pas kunt zijn voor anderen. De regie in handen, de verantwoordelijkheid voor jezelf en je leven terug waar het hoort. 

De touwtjes weer in handen.

Relaxter, vrolijker en energieker zijn, zorgt ervoor dat het op werk- en privégebied lekkerder loopt. Je weet en doet wat goed voelt voor jou. Aan het einde van de dag heb je nog energie over iets te ondernemen wat je nu al te lang voor je uitschuift. Minder stress zorgt voor meer energie en plezier in je leven.

MEER RUST, BALANS EN ENERGIE BIJ JOU!

BASIS OF VIP TRAINING
Inhoud

BASIS

Online en zelfstandig volgen

30 dagen een e-mail in je inbox

30 tips, tools ideeën of opdrachten.

Life time toegang tot de videolessen.

NB: Je volgt deze training zelf, bepaalt je eigen tempo en kunt zo vaak herhalen als je wilt.

Yess, ik doe mee en investeer in mezelf !

€ 97,-

Start vandaag nog en ontvang meteen de eerste les in je mailbox.

VIP

Online en gezamenlijk volgen

Alles uit het BASIS pakket én:

Een besloten Facebook groep waar je extra kennis, inzicht, inspiratie en motivatie opdoet.

4 x een online groep coach call.

BONUS: compleet vormgegeven e-book met alle lessen erin gebundeld.

BONUS 2: een online sessie met Meta om helderheid en richting te krijgen.

NB: Je volgt deze training voor een zelfstandig en samen met andere deelnemers. Je connect met een gelijkgestemden en leert van elkaar.

Ja ik doe mee en betaal geen 
197,- maar € 177,-

De nieuwe ronde start op maandag 4 oktober aanstaande!
Maak gebruik van de zomeraanbieding en ontvang
direct 10% korting.

VEEL GESTELDE VRAGEN

Alles wat je nog wilt weten

Hoe ziet de inhoud van de training eruit?

Bewust en beter in balans.

De Vitaliteitspiramide is het model waar al mijn programma’s op gebaseerd zijn. Dit betekent dat je in deze training aan de slag gaat met de pijlers mindset, stressmanagement, beweging en voeding. Je ontvangt 30 dagen lang dagelijks een effectieve opdracht, tool of handvat met een videoles in je mailbox. Je doet kennis op, krijgt inzicht in jezelf en gaat in beweging komen. Want that’s where the magic happens.

Het resultaat is meer rust in je hoofd, beter in balans en lekkerder in je vel.

Kies je voor het VIP programma dan vindt er wekelijks een coach call plaats in de besloten groep. Je doet extra kennis en verdieping op, raakt geïnspireerd en pakt makkelijk de motivatie terug als die even zoek is. Je kunt zoveel herhalen en terugkijken als je wilt. Om extra helderheid en richting te krijgen trap je dit programma af met een 1-1 coachingsessie van Meta. 

Ik meld me aan en dan?

Wanneer je kiest voor het BASIS programma dan ontvang je direct de eerste mail en videoles in je mailbox.

Kies je voor het VIP programma dan ontvang je een e-mail en een uitnodiging om in de besloten Facebook community te komen. Daar zal je gaan connecten met de andere deelnemers. Vragen aan elkaar stellen. Ook wordt hier kennis en ervaringen gedeeld en nodigen we je uit voor de wekelijkse groeps Coach Calls. 

Het VIP programma start op maandag 13 september aanstaande.

Wat is een online groeps call?

Via een Facebook live uitzending kun je aansluiten bij de geplande coach calls. Dan zie je Meta zitten, kun je haar zien en horen. Wanneer je er live bij bent, kun je reageren, vragen stellen en connecten vanachter je eigen telefoon of laptop. Er wordt kennis gedeeld, je vindt er inspiratie, motivatie en kunt gecoacht worden als je dat wilt.

Op welke dagen vinden de online groeps calls plaats?

Ik probeer daar een verdeling in te maken om zoveel mogelijk mensen de gelegenheid te geven om er live bij te zijn. De online groeps Coach Calls kunnen van maandag tot en met donderdag, tussen 08.00 uur en 20.00 uur starten. Er komt altijd een terugluisteropname beschikbaar, ook wel replay genaamd zodat je de groeps Calls altijd terug kan luisteren op jouw tijd. Het mooie is dat je ze zoveel kunt herhalen als je wilt. Dat is zo waardevol omdat in de herhaling meer kwartjes gaan vallen.

Tijdsbesteding.

De tijd die je erin steekt bepaal je zelf. Hoe meer je er mee bezig bent hoe meer je uit de training haalt en hoe groter het resultaat zal zijn. Soms ben je in een paar minuten klaar maar houd rekening met ongeveer 10 tot 15 minuten per dag. Blok deze tijd in je agenda.

Komt de training nog een keer?

Daar doe ik geen vaste beloftes over. Wel staat vast dat deze aanbieding eenmalig is en de prijs zometeen weer teruggaat. Dus dit is de voordeligste prijs waar je ‘m voor kunt aanschaffen.

Voor wie is deze training?

Deze training is gemaakt voor iedereen die zich aangesproken voelt. Geslacht of leeftijd maakt niet uit. Het belangrijkste is dat je verandering wil, meer over jezelf wilt leren en opzoek bent naar een oplossing die voor de lange termijn werkt. Wanneer je een quick fix zoekt, geen tijd in jezelf wilt investeren, dan is deze training niet geschikt voor jou.

Wat als ik de training niks vind?

Dan krijg je je geld terug. Als je binnen 14 dagen ons een mail stuurt met daarin alle ingevulde oefeningen van de training, en je vindt toch dat je er niks aan hebt gehad… dan storten wij met liefde je investering terug.

Mijn vraag staat er niet bij.
Dat kan gebeuren. Stuur een mail naar info@metavita.nl dan neem ik contact met je op om een belafspraak in te plannen.
WAT ANDEREN ZEGGEN OVER META

Tevreden klanten

Kelly

“Door Meta heb ik mijn energie weer terug! Ik ben goed voor mezelf gaan zorgen en andere keuzes gaan maken. Rust pakken, beter gaan eten, anders gaan bewegen en mijn dagen anders gaan inrichten. Belangrijkste is dat ik door haar coaching aan het denken ben gezet. Nu ik lekker in mijn vel zit en meer energie heb stel ik niet meer uit maar ga ik aan de slag omdat ik er zin in heb. Op werk én privevlak durf ik voor mezelf te kiezen, en zeg ik vaker nee. Daardoor ben ik productiever en lekkerder aan het werk. Ik geniet meer, ben ik een relaxter mens voor mezelf en de mensen in mijn omgeving. Nogmaals dank Meta.”

Tamara

“Hoe ik terugkijk op mijn traject bij Meta? Het was gewoon een reis. Ik investeer nooit op deze manier in mezelf en vond dat ook best spannend omdat ik niet wist wat precies de uitkomst zou zijn. Maar ik ben zó blij dat ik dit heb gedaan. Wat ik heb gekregen is nog meer dan ik had verwacht. Ik kan zeggen dat er op alle vlakken balans is en ik zo duidelijk het verschil merk. Op mijn werk, privé, in mijn relatie en bij mezelf. De hoofdpijnklachten, stemmingswisselingen en overgewicht waar ik al jaren last van had zijn weg. Ik ben rustiger, liever voor mezelf en mijn omgeving is daar ook heel blij mee. Het belangrijkste cadeau is nog wel dat mijn zelfbeeld veranderd is. Ik ben eindelijk steeds meer de fijnste versie van mezelf aan het worden.” 

Gerda

“Toen ik het woord vermoeid en uitgeblust zag, dacht ik ja dat ben ik. Na de begeleiding kan ik zeggen dat ik mezelf weer terug heb gevonden. De spiegels die Meta ieder gesprek weer voor hield. Samen met de opdrachten hebben ervoor gezorgd dat ik nu weet wat ik nodig heb om lekker in mijn vel te zitten. Ik ben vrijwilligerswerk gaan doen wat ik al zo lang wilde doen en waar ik heel veel energie van krijg. Maar vooral om ook echt weer voor mezelf te kiezen. Je weet het allemaal wel, maar doe je er ook iets mee? Meta bedankt!” 

Ellen

“Onlangs heb ik bij Meta aangeklopt omdat ik signalen herkende van een op handen zijnde burn-out. Stress. Ik haalde geen energie meer uit mijn werk en merkte dat ik een kort lontje kreeg. Meta reageerde direct met hele concrete acties en legde direct de vinger op de zere plek. Wat voelde ik? Welke signalen gaf mijn lichaam? Waarom zei ik geen nee? Waar was ik bang voor? Met hele concrete handvatten ben ik direct aan de gang gegaan. Ja, het klonk wel herkenbaar allemaal. Maar toch liet ik het gebeuren. Ik wist het wel maar ik deed er niets mee. Bam. Dat komt binnen. Zo hard, dat ik meteen aan de slag ben gegaan. Notitieboekje gepakt. En gaan schrijven. Ik ben er nog niet, het vraagt tijd om deze veranderingen in mijn gedrag goed in te bedden. Maar ik weet zeker dat met de coaching van Meta, ik er heel sterk uit ga komen.” 

Monique

“Dankzij jouw coaching kwam ik tot inzicht hoe ik bezig was en er vooral altijd voor anderen klaarstond. De vermoeidheid, het gestress en onrust die ik al langere tijd voelde hoorden bij de fase voor een burn-out. Toen je me dat liet inzien schrok ik enorm. Dat was mijn grootste wake-up call. Door onze gesprekken ben ik mijn passie weer op gaan pakken en eindelijk begonnen met goed voor mezelf zorgen. In het begin voelde dat erg onwennig maar ik merkte hoe goed het mij deed. Vooral wat voor invloed het had op mijn gezin en werkplezier. Vorige maand ben ik gestart met een nieuwe opleiding en ik bruis weer van de energie. Helemaal blij en happy dat ik weer iets doe wat bij me past. Meta, heel erg bedankt voor de ‘spiegel’ die je me voor hebt gehouden. Het heeft mijn leven veranderd.” 

Bertine

“Ik was gestrest, moe, uitgeput zelfs en zat er helemaal doorheen. Ik heb contact opgenomen met Meta en samen hebben we een plan gemaakt. Ik gaf aan dat ik de balans en energie terug wilde. Door de coachgesprekken zag ik in hoe ik bezig was en heb ik stap voor stap inzichten gekregen. Door opdrachten en gesprekken met Meta ben ik uit mijn neerwaartse spiraal gekomen. Het gevoel van uitputting is weg, ik sport weer en zie een mooiere toekomst voor me dan ik had durven dromen!”

Jolanda

“Ik had te lang te slecht voor mezelf gezorgd en teveel voor anderen klaargestaan. Ik wilde zo graag beter met mezelf en mijn gezondheid omgaan. En dan begint te confrontatie met mezelf. De boodschap komt aan… Ik ben geschrokken en vastberaden een nieuwe weg in te slaan. Ontspanning opzoeken en uitzoeken wat bij mij past. De coachgesprekken en het maken van een moodboard. Poeh, wat geeft dat inzichten. Het hangt op m’n slaapkamer en ik raak er nog iedere dag door geïnspireerd. Na het traject met een veel stabielere basishouding durf ik eindelijk naar m’n interne stemmetje te luisteren en maak ik belangrijke keuzes. De grote lijn is zó positief. Ik ben er heel blij mee. Een aanrader voor iedereen die plezier en energie terug wil in hun leven.”

Bernadette

“En jaar geleden was mijn vraag aan Meta: hoe creëer ik een opgeruimd leven. Mijn hoofd liep over van de lijstjes. Ik voelde me direct op mijn gemak bij Meta. Zonder te oordelen hoorde ze mij aan, bracht in kaart waar ik stond en ook waar ik naartoe wilde. Ik kreeg inzicht in mijn eigen denk- en doe wijze. Voor mij confronterend, want dit was hoe ik het altijd gedaan had. Van Meta leerde ik op een ander spoor te komen. Door vaste patronen te doorbreken, dingen anders te bekijken. Maar vooral leerde ik naar mezelf te luisteren. Wat vind IK belangrijk. Eigenlijk had ik al zo lang niet naar mezelf geluisterd, dat ik op zoek moest naar wat mijn eigen mening was. Door de coaching van Meta heb ik mezelf opnieuw gevonden. Mijn mening, mijn keuze, mijn drive! Ik heb zelfs gesolliciteerd op mijn droomfunctie en ben aangenomen! Dat had ik eerder echt niet aangedurfd. Dat opgeruimde leven heb ik. Het ziet er anders uit dan ik van te voren gedacht had, maar het is goed. De keuzes die ik nu maak, maak ik omdat ik ze wil maken. Dat is het meest waardevolle wat je kan doen!”

Yvonne

“Ik word op een ochtend huilend wakker. Ik voel me moe en kan het niet opbrengen op te staan. Ik weet niet wat me overkomt. Ik, die altijd maar door door-door-door gaat, kom er dan achter dat ik al heel lang aan het leven ben alsof ik op een sneltrein zit. Ik was voor alles en iedereen aan het zorgen behalve voor mezelf. Ik was totaal uitgeblust en ‘op’. Meta heeft me gecoacht om bewuster te leven, goed voor mezelf te zorgen door keuzes te maken en dingen te doen die voor mij belangrijk zijn. Ik heb geleerd om eerst goed voor mezelf te zorgen. Ik kan dingen  beter afbakenen en ik kan nu nee zeggen. Ik ben teruggegaan naar mijn oude functie omdat ik bij Meta achterkwam dat ik daar veel gelukkiger van werd. Thuis kan ik met een gerust gevoel meer taken aan anderen overlaten. Waar ik vroeger de kartrekker en regelneef was in mijn familie en vriendinnenclub laat ik dat nu veel makkelijker aan anderen over. En dat is zo fijn. Ik hou nu de juiste ballen in de lucht in plaats van te veel ballen. Een jaar later kan ik zeggen dat ik me zo ontzettend lekker en energiek voel. Ik kijk nu terug op een jaar waarin ik zoveel heb geleerd over mezelf. Ik heb de juiste balans gevonden en daar ben ik blij, trots en dankbaar voor. Meta, heel erg bedankt voor al onze gesprekken en je support, je bent voor mij een geweldige coach geweest!”