+31 6 22 710 740 info@metavita.nl

Mijn weg

Ik ben Meta, 45 jaar, een enthousiaste Vitaliteitstrainer- en coach. Getrouwd en bonusmoeder van twee pubermeiden. Ik word oprecht blij als ik werknemers op een nuchtere manier mag inspireren en inzichten mag geven zodat ze zelf weer verder kunnen. Het allergaafste in mijn werk is om te zien dat er stappen worden gezet en de rust, balans en energie weer terugkomt.

24/7 aanstaan en een laag energieniveau zijn lange tijd de rode draad in mijn leven geweest. Te volle agenda’s, weinig aandacht voor mezelf en een reeks aan fysieke klachten zorgde voor een burn-out begin 2012. De dagelijkse drang naar koffie en suikers hielpen me helaas niet om me beter te voelen. Pas toen ik de balans terugvond en wist hoe goed voor mezelf zorgen er voor mij uitzag ontstond er rust en vertrouwen.

Door coaching en het volgen van diverse opleidingen op het gebied van hormonen, voeding, stress en mindset heb ik de sleutels gekregen de me hebben gebracht waar ik nu ben. Mijn humeur, gezondheid maar vooral mijn energieniveau is mij iedere dag goud waard.

Dat gun ik jou ook!

Dat is precies de reden waarom ik in mei 2015 MetaVita ben gestart. Omdat ik jou het plezier weer gun om echt te kunnen genieten van de dingen die je doet. Inmiddels heb ik meer dan 1500 mensen direct en indirect verder mogen helpen. 

Tijdens de opleidingen Trainer Hormoonfactor® en Stresscounselor, leerde ik wat de invloed van het stresshormoon cortisol op ons lichaam heeft. Ik ben me verder gaan specialiseren en ontwikkelen op stress- en hormonaalgebied. Alle kennis die ik heb opgedaan deel ik graag met jou. Mijn ervaring is, als je weet hoe je lichaam en je brein werkt dan ga je makkelijker keuzes maken die bij je passen en goed zijn voor jou. Niet omdat het moet maar omdat je het zelf graag wilt.

Stel je eens voor hoe zou het voor jou zijn om weer rust, balans en plezier te gaan ervaren in je leven?

Om iedere dag fit, uitgerust en energiek op te staan en weer echt te genieten van dingen die je doet? Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen? Stuur dan een e-mail met je telefoonnummer naar info@metavita.nl voor een vrijblijvend telefonisch consult of Skypegesprek. Ik neem persoonlijk contact met je op om een afspraak in te plannen. Ik help je graag verder.

Lieve gezonde groet,
Meta

Naast gediplomeerd Vitaliteitscoach ook, Stresscounselor, Mental Coach, Systemisch Coach, Trainer Hormoonfactor® en Orthomoleculair voedingsadviseur. Daarnaast blijf ik mezelf ontwikkelingen op persoonlijk vlak en volg ik regelmatig trainingen, masterclasses, cursussen, workshops en verdiepingsdagen op het gebied van stress, burn-out, voeding, hormonen en darmen.