+31 6 22 710 740 info@metavita.nl

MetaVita gaat op Transformational Cupping©️ avontuur!

Tijdens mijn fietsbackpack tocht in maart dit jaar, raakte ik via een goede bekende in aanraking met Transformational Cupping. Vanaf het moment dat ze erover begon te vertellen, dacht ik: “dit is gaaf”. Begin mei onderging ik mijn eerste behandeling bij haar en ik was meteen verkocht. Wauw wat was dit bijzonder! 

Als ik zelf ergens enthousiast over ben dan vertel ik het tegen iedereen die maar horen wil ;-).

Het liet mij niet meer los en het ging steeds door mijn hoofd: “Dit is een hele mooie, waardevolle en effectieve aanvulling op wat ik nu doe”, “hoe gaaf zou het zijn om vrouwen op deze manier op een diepere laag van klachten af te helpen?”… “hoe bijzonder is het om vrouwen van binnen naar buiten energieker en stralender te laten worden.”

Met de dag enthousiaster. 

Het ging steeds meer bij mij leven en ik werd met de dag enthousiaster en blijer van dat idee. Lang verhaal kort, MetaVita Cupping is een feit! Medio augustus ga ik de cursus doen bij ‘Kim Cupping’ en de techniek van haar leren waar nu al zoveel vrouwen en ook mannen mee geholpen worden. Misschien heb je het al voorbij zien komen op social media of er via via van gehoord.

Anders dan gewone cupping. 

Transformational Cupping volgens de ‘Kim Cupping methode’ is intenser en diepgaander dan gewone cupping en daardoor effectiever. Verklevingen, blokkades, bindweefsellagen, knopen van afval, vet en vocht komen los en het bloed wordt aangevoerd zodat alle afvalstoffen kunnen worden afgevoerd. Je krijgt letterlijk weer ruimte in je lijf. Je voelt je lichter en energieker. Frisser en helderder. Bewuster en dichter bij jezelf.

Wat doet het en voor wie is het geschikt?

Cupping is een Oosterse geneeswijze die al eeuwen wordt beoefend. Met een cupping massage (incl deep tissue massage) breng je de doorbloeding van huid, bind- en spierweefsel op gang waardoor afvalstoffen worden afgevoerd. De vacuüm cup op je huid en deep tissue massage maken de verklevingen los.

Wist je dat lichamelijke klachten voort kunnen komen uit de ophoping van afvalstoffen waardoor verklevingen ontstaan? Vaak door een hormonale disbalans of ongezonde voeding en levensstijl (body and mind).

Transformational Cupping helpt bij onder andere: hoofdpijn, nek-, schouder-, arm-, spier- en gewrichtsklachten. Maar ook bij Artrose, cellulitis, fybromyalgie, stressgerelateerde klachten, bindweefselklachten of verklevingen. Je wordt soepeler, je lymfesysteem kan beter afvoeren en opruimen. Je wordt helderder in je hoofd, je organen gaan beter werken. Je komt letterlijk en figuurlijk lekkerder en beter in je vel.

Wist je dat stresshormonen opgeslagen worden in onze bindweefsellagen?

Stress is helaas niet uit te vlakken in onze maatschappij. Tijden zoals deze worden door veel mensen als stressvol ervaren. Daarnaast heeft ons lichaam het extra zwaar te verduren door een leefstijl van veel zittend (online) werk, bewerkte voeding, koffie, alcohol etcetera. We hebben niet in de gaten dat deze onderdelen belastend en stressvol zijn voor ons systeem waardoor lichamelijke ongemakken en gezondheidsklachten vaker voorkomen.

Ook bij stressvolle emotionele en mentale gebeurtenissen maakt ons lichaam stresshormonen adrenaline en cortisol aan wat in de bindweefsellagen wordt opgeslagen. Met deze speciale cupping techniek maak je die los en help je je lichaam om deze op te ruimen. Het is een behandeling die werkt op fysiek, mentaal, emotioneel en bewustzijns vlak want lichaam en geest zijn één. Natuurlijk begeleid ik je hierbij tijdens en hebben we na een sessie WhatsApp contact.

Transformational Cupping en gezonde voeding gaan hand in hand.

Je begrijpt misschien wel waarom deze behandelingen zo mooi aansluiten bij wat ik al doe. Wanneer je een behandeling boekt dan ontvang je daar ook voedingsadvies bij. De cupping techniek en de energie die ik er in stop, is één onderdeel. Natuurlijk vraagt het ook commitment van degene die behandelt wordt om het lichaam extra te helpen om afvalstoffen goed af te kunnen voeren. Samen vormen we een super goed team.

Heb je interesse? Je kunt nu al je behandeling boeken.

Vanaf maandag 6 september ga ik officieel starten met de behandelingen. Je kunt kiezen voor een losse behandeling of combineren met het ‘Energiek en in balans’ Vitaliteitstraject. Een losse behandeling kost € 60,-.

Vanaf maandag 6 september vinden de behandelingen op de volgende dagen plaats:

    • Maandagavond: 18.00 – 19.30 – 21.00
    • Woensdagavond: 18.00 – 19.30 – 21.00
    • Vrijdagmiddag: 13.30 – 15.00 – 16.00

Drie weken geleden deelde ik mijn enthousiasme al op Instagram en Facebook en waren er meteen geïnteresseerden. In de week van 6 september zijn nog maar een paar plekken vrij. Mocht je nu al enthousiast zijn en alvast een behandeling willen boeken voor september of heb je vragen, let me know via info@metavita.nl.

Ik kijk er naar uit om dit bijzondere werk te gaan doen en jou te gaan helpen om beter, energieker en lekkerder in je vel te komen.

Tot snel!
Lfs Meta