+31 6 22 710 740 info@metavita.nl

Wil je weer grip op jezelf en je leven?

Jij bent die doorgaans leuke, enthousiaste en iets te hardwerkende vrouw die:

  • Vastloopt in perfectionisme.
  • (Te)veel ballen in de lucht houdt.
  • Een hoog verantwoordelijkheidsgevoel heeft.
  • Moeite heeft met grenzen aangeven.
  • Het graag voor iedereen goed wilt doen.

Merk je dat je:

  • Steeds vaker opziet tegen een nieuwe werkweek en die volle privé agenda.
  • Slechter slaapt, je laag in je energie zit en sneller emotioneel bent.
  • Onzeker bent, veel piekert en je zorgen maakt om alles.
  • Niet meer echt geniet, ongeïnteresseerder en steeds cynischer wordt.
  • Te vaak uitgeblust met een kort lontje en een reep Tony’s of een glas wijn op de bank belandt.

Hoe harder je rent en je best doet om grip op de situatie te krijgen hoe onrustiger en gestrester jij wordt.

Het gevoel dat je overal tekortschiet frustreert je nog het meest. Stiekem weet je dat een week vrij je niet gaat helpen. Inmiddels weet je ook dat voor de zoveelste keer beginnen aan een dieet, detox of het shoppen van de nieuwste kleding en schoenen niet de oplossing is om lekkerder in je vel te komen. Je hebt voor de buitenwereld alles voor elkaar maar het lukt je maar niet om zelf uit deze vicieuze cirkel te komen.

Mag ik je helpen en je leren hoe jij weer rust, balans, energie en plezier in je leven krijgt?

Mijn naam is Meta, 45 jaar, getrouwd en bonusmoeder van twee pubermeiden. Naast gediplomeerd Vitaliteitstrainer- en coach ben ik ook ervaringsdeskundige en weet ik hoe het is om je zo te voelen zoals jij je misschien al lange tijd voelt. In mijn praktijk begeleid ik vrouwen die stress ervaren, vastlopen op werk- of privégebied of herstellende zijn van een burn-out naar een leven waar balans, energie en plezier weer de boventoon gaan voeren.

De weg naar de fijnste versie van je zelf start hier.

Ik leer je graag wat de te zetten stappen zijn voor jou zodat er allereerst rust en overzicht komt. Van daaruit gaan we verder. Je ontvangt passende en effectieve opdrachten zodat je ervaring en zelfvertrouwen gaat opbouwen. Het doen is dé sleutel voor inzicht en verandering. Mijn kracht ligt in het snel verbanden leggen tussen de oorzaak van jouw hulpvraag en welke concrete stappen nodig zijn om daar verandering in te brengen. De meeste klanten die hier mee aan de slag gaan, ervaren al na een paar weken meer rust, balans en energie. Inzicht in waarom je doet zoals je doet geeft helderheid en richting. Toepasbaar, simpel en effectief zodat het uiteindelijk automatisch gedrag wordt.

Zonder schuldgevoel voor jezelf kiezen.

Je krijgt weer grip op jezelf krijgt en het gevoel dat je in control bent. Het voelt zoveel beter als je zelf weer de touwtjes in handen hebt en bepaalt welke richting je opgaat. Je wordt als het ware je eigen coach en leert hoe jij jezelf kunt helpen als het even niet zo lekker loopt. Je veerkracht is de basis zodat je makkelijker meebeweegt met onverwachte situaties die op je pad komen. Goed voor jezelf zorgen en zonder schuldgevoel keuzes maken wordt een tweede natuur.  Er komt weer ruimte komt voor die leuke en enthousiaste vrouw die je diep van bent. Dat is goud waard kan ik je zeggen. Niet alleen voor jou maar zeker ook voor je directe omgeving.

Want wat gebeurt er met jou als je zo door blijft gaan zoals je nu al zo lang doet?

Je hebt meer in de hand dan je zelf denkt. Als het om vitaliteit, leefstijl en ook stress gaat dan heb je zelf meer in de hand dan je nu misschien denkt. Ben je klaar met hoe het nu is en kom je er alleen niet uit? Stuur een bericht naar info@metavita.nl. Op werkdagen neem ik binnen 24 uur persoonlijk contact met je op om een vrijblijvend telefoongesprek in te plannen. Waarom zou je alleen blijven aanmodderen als je samen veel verder kunt komen?

Met gezonde groet,
Meta Klijs-Bloks
Vitaliteitstrainer- en coach

Gespecialiseerd in coaching bij stress, overspannenheid en burn-out