+31 6 22 710 740 info@metavita.nl

JA, IK WIL IN 4 MAANDEN MEER ENERGIE!

Welkom

WAT FIJN DAT JE HIER BENT

Hoewel ik uit ervaring weet dat jij je nu misschien allesbehalve fijn voelt.

Jij bent die doorgaans leuke, enthousiaste en iets te hardwerkende vrouw die:

Vastloopt in perfectionisme;
(Te)veel ballen in de lucht houdt;
Een hoog verantwoordelijkheidsgevoel heeft;
Moeite heeft met grenzen aangeven;

Het graag voor iedereen goed wilt doen.

Merk je dat je:

He-le-maal klaar bent met je werk en opziet tegen de zoveelste overvolle week?

Slechter slaapt, je laag in je energie zit en sneller emotioneel bent.
Onzeker bent, veel piekert en je zorgen maakt om alles.
Niet meer echt geniet, ongeïnteresseerder en steeds cynischer wordt.
Te vaak uitgeblust met een kort lontje en een reep Tony’s of een glas wijn op de bank belandt.

Vrije dagen neem je steeds vaker op het laatste moment op en sociale afspraken zeg je regelmatig met een smoesje af. Hoe meer onrust je ervaart hoe harder jij gaat rennen om controle, grip en overzicht te houden. En jij hebt alleen maar het gevoel je niets meer in de hand hebt en juist overal tekortschiet. Blij zijn als je jezelf in de spiegel ziet? Zullen we het daar maar even niet over hebben…?

Je mag stoppen met scrollen en zoeken. De weg naar meer balans en energie start hier!

MIJN NAAM IS META

Mijn naam is Meta, ik ben een enthousiaste Vitaliteitstrainer- en coach. Graag leer ik je wat de te zette stappen zijn voor jou zodat je de grip op jezelf en je agenda terugkrijgt.

24/7 aanstaan, een laag energieniveau en allerlei vage gezondheidsklachten zijn jaren de rode draad in mijn leven geweesten zorgde voor een burn-out begin 2012. Pas toen ik inzag waarom ik deed zoals ik deed en leerde hoe goed voor mezelf zorgen er voor mij uitzag, kwam de balans en energie terug. Door coaching, het volgen van diverse opleidingen op het gebied van hormonen, voeding, stressen mindset zijn de sleutels geweest die mij hebben geholpen en waar ik vanaf 2015 succesvol klanten mee begeleid. Mijn leven is in een andere versnelling gegaan. De invloed die heeft opmijn humeur, gezondheid én energieniveau zijn voor mij nog iedere dag onbetaalbaar. Dat gun ik jou ook!

“Na twee weken van mijn traject met Meta, merkte ik al dat ik meer rust en balans ervaarde in mijn hoofd en lichaam.”

– Mieke

WEER GRIP OP JEZELF EN JE LEVEN

Dat kan ik je leren. Als het gaat om stress en een vitale leefstijl dan heb je zelf meer in de hand dan je nu misschien denkt. Een leven dat 100% maakbaar, gelukkig, positief en in balans is. Nee, daar geloof ik niet in. Leuke en minder leuke dingen gebeuren en overkomen ons nu eenmaal allemaal. Ik leer je graag hoe jij met die situaties om leert omgaan en zelf het overzicht, balans en energie bij jou houdt. Concrete en effectieve stappen zorgen voor inzicht. Het gevolg is dat jij weer letterlijk en figuurlijk lekker in je vel gaat zitten. Ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Neem gerust contact met me op of plan direct een vrijblijvende telefonische afspraak in op een tijd die je het beste past. Ik help je graag verder.

Mijn motto is: alleen ga je snel, samen kom je verder. Want wees eens eerlijk, waarom zou je nog langer alleen blijven aanmodderen?

GRATIS TRANING: Pas op de Plaats

inclusief Check je Stress test

In een paar minuten heb je inzicht hoe het met jouw stresslevels gesteld is op fysiek, mentaal en emotioneel vlak. Je ontvang direct de resultaten en concrete handvaten. Hoe eerder jij je werkdruk- en stress tackelt hoe sneller jij weer lekker in je vel zit. Inzicht in waar je nu staat is de eerste stap die je nu mag zetten.