+31 6 22 710 740 info@metavita.nl

E-book

11 TIPS OM FIT EN UITGERUST AAN JE DAG TE BEGINNEN

Uitgerust en fit aan je dag beginnen zorgt voor 1-0 voorsprong. Een goede nachtrust is het halve werk en je hebt daar zelf meer invloed dan je nu misschien denkt. Want wat je overdag wel of niet doet, heeft invloed op hoe je ’s nachts slaapt.

Met dit e-book hoop ik jou te inspireren om ook die eerste stappen naar jezelf te zetten. Dat je naar de signalen die je lichaam je de hele dag door geeft mag gaan luisteren. Want bewustwording is één ding maar the magic happens als je alle kennis en inzichten gaat toepassen. Alleen met experimenteren ga je verschil merken bij jezelf. En dat smaakt letterlijk naar meer.

Stel je eens een leven voor waar rust, balans, optimale energie en goed voor jezelf zorgen de normaalste zaak van de wereld is. Dat je ’s morgens zin hebt in de dag die voor je ligt en plezier hebt in de dingen die je doet. Wanneer je vrolijk en energiek bent, ben je veerkrachtiger en beweeg je makkelijker mee met onverwachte dingen die op je pad komen. We hebben geen invloed op dat wat er om ons heen gebeurt maar wél hoe we daar zelf mee om willen gaan. Op naar de fijnste versie van jezelf!