+31 6 22 710 740 info@metavita.nl

OVER MIJ: META BLOKS

Mijn naam is Meta Bloks

VITALITEITSCOACH

Mijn naam is Meta Bloks, een enthousiaste Vitaliteitstrainer- en coach. Ik word oprecht blij als ik mensen op een nuchtere manier mag inspireren en inzichten mag geven zodat ze zelf verder kunnen. Het mooiste in mijn werk is om te zien dat mijn klanten echt de stappen gaan zetten en de rust, balans en energie bij ze terugkomt.

Chronische stress, een laag energieniveau en allerlei vage gezondheidsklachten zijn lang een rode draad geweest en zorgde voor een burn-out begin 2012. Pas toen ik inzag waarom ik deed zoals ik deed en leerde hoe goed voor mezelf zorgen er voor mij uitzag, kwam de balans en energie terug. Door coaching, het volgen van diverse opleidingen op het gebied van hormonen, voeding, stress en mindset, heb ik de sleutels gekregen die bij mij voor verandering hebben gezorgd en waar ik sinds mei 2015 succesvol mensen mee begeleid naar een leuker, relaxter en energieker leven.

Een aanpak die zorgt voor verbetering in je humeur, gezondheid én energieniveau is onbetaalbaar en gun ik jou ook!

Inmiddels heb ik in mijn praktijk, bij bedrijven, in trainingen en online programma’s meer dan 1500 medewerkers direct of indirect verder mogen helpen met hun vitaliteit. Het is mijn passie om mensen in concrete en effectieve stappen te leren hoe ze weer grip terugkrijgen op zichzelf en hun leven. In al mijn programma’s is de Vitaliteitspiramide het basismodel waar ik mee werk. Een totale aanpak die zorgt voor resultaat.

Ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen en heb je het gevoel dat ik de juist persoon voor je ben? Neem gerust contact met me op, of plan hier direct een vrijblijvende telefonische afspraak in.

WAT KAN IK VOOR JOU BETEKENEN?

WAT KAN IK VOOR JOUW TEAM BETEKENEN?

WAT KAN IK VOOR JOUW ORGANISATIE BETEKENEN?