+31 6 22 710 740 info@metavita.nl

JA, IK WIL een VITAal EN ENERGIEK team!

Vitalititeitstrainingen en 1 op 1 coachingsprogramma’s

VOOR ENERGIEKE EN FITTE MEDEWERKERS

Een vitale organisatie begint bij fitte en energieke medewerkers. Bedrijven die preventie en vitaliteit hoog in het vaandel hebben staan zijn onderscheidend en aantrekkelijk op de arbeidsmarkt. Niet alleen omdat een hoog ziekteverzuim voor gedoe zorgt maar ook omdat het ten koste gaat van de kwaliteit van de dienstverlening en uitstraling in de markt. Hoe zou het zijn als je energieke medewerkers in dienst hebt die met plezier werken, effectiever zijn en meer kwaliteit leveren aan jullie klanten?

Een burn-out leidt gemiddeld tot 242 dagen verzuim en kost jouw bedrijf minimaal € 120.000,-

‘Werkstress is beroepsziekte nummer één in Nederland.
14 procent van de werknemers meldt jaarlijks burn-outklachten. Zo’n 5 procent van de beroepsbevolking komt als gevolg daarvan langdurig thuis te zitten.

CBS, TNO en Arboned berekenden dat de jaarlijkse verzuimkosten gerelateerd aan een burn-out worden begroot op 1,8 miljard euro. Het laatste tweejaarlijks TNO onderzoek ‘Arbobalans’ laat zien dat het dalen van de autonomie en het stijgen van de hoge taakeisen de werkstress vergroot.

Preventie loont en levert geld op

Het is goed om van het laatste nieuws op de hoogte te zijn maar wat ga jij er als manager structureel aan doen om dit te veranderen?

57% van de medewerkers geeft aan behoefte te hebben aan aanvullende maatregelen rondom werkdruk en werkstress.

Ik ben voorstander van een preventieve aanpak om onnodige verzuimkosten en gedoe te voorkomen. Naast dat de medewerker zelf een verantwoordelijkheid heeft, mag vitaliteit om al deze redenen ingebed zijn in iedere organisatie.

 

DE WEG NAAR VITALE EN ENERGIEKE MEDEWERKERS START HIER.

Welkom HR manager, wat goed dat je hier bent! Mijn naam is Meta Bloks, een enthousiaste Vitaliteitscoach- en trainer.

Ik help organisaties bij het omzetten van vitaliteitsvraagstukken in een concreet aanbod dat aansluit bij hun visie en missie. En leer medewerkers hoe ze zelf weer de regie en grip terugkrijgen op werk-, privé of persoonlijk vlak.

“Ik hou nu de juiste ballen in de lucht in plaats van te veel ballen. Ik kan nu zeggen dat ik me zo ontzettend lekker en energiek voel. Ik heb de juiste balans gevonden en daar ben ik blij, trots en dankbaar voor.”

– Yvonne

EIGEN REGIE EN DE TOUWTJES IN HANDEN

Dat is waar vitaliteit over gaat en waar MetaVita voor staat. Het aanbod bestaat uit effectieve individuele coachingsprogramma’s van 3 of 6 maanden, zelfstandig te volgen online vitaliteitsprogramma’s of op maat gemaakte vitaliteitstrainingen. Het resultaat is medewerkers én teams die met meer zelfvertrouwen, balans, plezier en energie aan het werk zijn. 

Alle vitaliteitspijlers onder één dak.

MetaVita heeft de expertise in huis om complete vitaliteitsprogramma’s neer te zetten én werkt waar nodig samen met andere professionals. Overzichtelijk, makkelijk, het bespaart oneindig zoeken en dat levert jou tijd en geld op. Laten we bellen! Ik kom graag langs om te bekijken wat ik voor jullie organisatie kan betekenen.

ONLINE EN OFFLINE VITALITEITSTRAININGEN VOOR
ENERGIEKE MEDEWERKERS

Minder stress

Een betere balans tussen werk- en privé en weer grip op jezelf en je agenda.

Deze interactieve (online) training zorgt voor bewustwording en inzicht. Wat is stress, hoe herken je de signalen en hoe manage je het? Hoe pak je zelf de regie terug om beter in balans te blijven en uitval te voorkomen? Na 2,5 uur gaan deelnemers enthousiast en met een plan van aanpak op pad.

Meer energie

Voeding geeft energie of kost energie.

Je bent niet alleen wat je eet, maar ook hoe, wanneer en waarom je eet. In 2,5 uur leren deelnemers kennis over voeding op, krijgen ze inzichten, en zien ze door de bomen het bos weer. Na deze interactieve (online) workshop gaan deelnemers gemotiveerd, bewuster en met een plan van aanpak de deur uit.

Fit en Vitaal

Dé kick-off voor een duurzame vitaliteitsverandering met impact.

Deze unieke vitaliteitsdag of dagdeel geeft je team een boost. Een originele toevoeging aan een hei-sessie, managementdagen of start van de uitrol van een vitaliteitsprogramma.

Hét begin van meer energie, balans en meer werkplezier.

“Bewustwording is grote winst, daar begint het mee. De afwisselende werkvormen, jouw positieve enthousiaste stijl en oprechte aandacht maken dat mensen zich openstellen en gemotiveerd stappen gaan zetten naar minder stress en meer energie.”

– Chantal

Laten we kennis maken

ALLEEN GA JE SNEL, SAMEN KOM JE VERDER

Verder scrollen gaat ten koste van jouw kostbare tijd en energie. Zonde! Laten we bellen om kennis te maken en samen bekijken wat ik voor jullie organisatie kan betekenen. Tot snel! 

Trouwens beste manager, nu we het toch over werkdruk en werkstress hebben. Hoe sta jij er zelf voor? Doe meteen zelf de test en krijg direct inzicht en concrete handvaten waar je mee verder kunt. Want een vitale en energieke manager die met plezier en passie aan het werk is, is een inspiratiebron voor iedereen in je directe omgeving. Zo’n voorbeeld wil jij toch ook zijn?

GRATIS: Check je stress test

Durf jij eerlijk naar jezelf te kijken?

In een paar minuten heb je inzicht hoe het met jouw stresslevels gesteld is op fysiek, mentaal, emotioneel en gedragsvlak. Je ontvang direct de resultaten en concrete handvaten. Hoe eerder je werkdruk- en stress tackelt hoe beter.

N.B. je gegevens worden niet opgeslagen, geregistreerd of voor andere doeleinden gebruikt.

Deze organisaties gingen je voor