+31 6 22 710 740 info@metavita.nl

JA, IK WIL een VITAal EN ENERGIEK team!

Coachingsprogramma’s

STRESS- EN BURN-OUT KLACHTEN VOORKOMEN

Jullie zien investeren in jullie mensen als de normaalste zaak van de wereld omdat jullie vinden dat zij het belangrijkste kapitaal zijn van de organisatie. Het maakt je aantrekkelijk en onderscheidend op de markt wanneer je vitaliteit en preventie hoog in het vaandel hebt. Niet alleen omdat een hoog ziekteverzuim in de papieren loopt, maar vooral omdat het ten koste gaat van de kwaliteit van de dienstverlening en uitstraling op de arbeidsmarkt. Hoe zou het zijn als je energieke medewerkers in dienst hebt die met plezier werken en trots zijn op het bedrijf en wat zij bijdragen?

Een burn-out leidt gemiddeld tot 242 dagen verzuim en kost jouw bedrijf minimaal € 120.000,-

‘Werkstress is beroepsziekte nummer één in Nederland.
14 procent van de werknemers meldt jaarlijks burn-outklachten. Zo’n 5 procent van de beroepsbevolking komt als gevolg daarvan langdurig thuis te zitten.

CBS, TNO en Arboned berekenden dat de jaarlijkse verzuimkosten gerelateerd aan een burn-out worden begroot op 1,8 miljard euro. Het laatste tweejaarlijks TNO onderzoek ‘Arbobalans’ laat zien dat het dalen van de autonomie en het stijgen van de hoge taakeisen de werkstress vergroot.

Preventie loont en levert geld op

Het is goed om van het laatste nieuws op de hoogte te zijn maar wat ga jij er als manager structureel aan doen om dit te veranderen?

57% van de medewerkers geeft aan behoefte te hebben aan aanvullende maatregelen rondom werkdruk en werkstress.

Ik ben voorstander van een preventieve aanpak om onnodige verzuimkosten en gedoe te voorkomen. Naast dat de medewerker zelf een verantwoordelijkheid heeft, mag vitaliteit om al deze redenen ingebed zijn in iedere organisatie.

 

DE WEG NAAR VITALE EN ENERGIEKE MEDEWERKERS START HIER!

Welkom manager, wat goed dat je hier bent! Mijn naam is Meta Bloks, een enthousiaste Vitaliteitscoach- en trainer.

Ik help organisaties bij het omzetten van vitaliteitsvraagstukken in een concreet aanbod dat aansluit bij hun visie en missie. En leer medewerkers hoe ze zelf weer de regie en grip terugkrijgen op werk- en privégebied. 

Een complete, integrale en structurele aanpak die zorgt voor een duurzame verandering bij medewerkers en in teams.

“Ik hou nu de juiste ballen in de lucht in plaats van te veel ballen. Ik kan nu zeggen dat ik me zo ontzettend lekker en energiek voel. Ik heb de juiste balans gevonden en daar ben ik blij, trots en dankbaar voor.”

– Yvonne

EIGEN REGIE EN DE TOUWTJES IN HANDEN

Dát is waar vitaliteit over gaat en waar MetaVita voor staat. Het aanbod bestaat uit effectieve individuele coachingsprogramma’s van 3 of 6 maanden, zelfstandig te volgen online vitaliteitsprogramma’s of op maat gemaakte vitaliteitstrainingen. Het resultaat is medewerkers én teams die met meer zelfvertrouwen, energie en plezier aan het werk zijn. 

Alle vitaliteitspijlers onder één dak.

MetaVita heeft de expertise in huis om complete vitaliteitsprogramma’s neer te zetten én werkt waar nodig samen met andere professionals. Overzichtelijk, makkelijk, het bespaart oneindig zoeken en dat levert dus tijd en geld op. Laten we bellen! Ik kom graag langs om te bekijken wat ik voor jullie organisatie kan betekenen.

Laten we kennis maken

ALLEEN GA JE SNEL, SAMEN KOM JE VERDER

Verder scrollen gaat ten koste van jouw kostbare tijd en energie. Zonde! Daarom stel ik voor om meteen een vrijblijvende afspraak in te plannen en samen te bekijken wat ik voor jullie organisatie kan betekenen. Ik kijk er naar uit om van je te horen!

Trouwens beste manager, nu we het toch over werkdruk en werkstress hebben. Hoe sta jij er zelf voor? Doe meteen zelf de test en krijg direct inzicht en concrete handvaten waar je mee verder kunt. Want een vitale en energieke manager die met plezier en passie aan het werk is, is een inspiratiebron voor iedereen in je directe omgeving. Zo’n voorbeeld wil jij toch ook zijn?

GRATIS TRAINING: Pas op de Plaats

inclusief Check je Stress test

In een paar minuten heb je inzicht hoe het met jouw stresslevels gesteld is op fysiek, mentaal en emotioneel vlak. Je ontvang direct de resultaten en concrete handvaten. Hoe eerder je werkdruk- en stress tackelt hoe sneller jij weer lekker in je vel zit.

Deze organisaties gingen je voor