+31 6 22 710 740 info@metavita.nl

JA, IK WIL VITALE EN ENERGIEKE MEDEWERKERS!

Coachingsprogramma’s

STRESS- EN BURN-OUT KLACHTEN VOORKOMEN

Niemand wil uitgebluste en reactieve medewerkers. Allereerst omdat dit ten koste gaat van de kwaliteit, productiviteit en effectiviteit op de werkvloer. De kosten en impact wanneer iemand langdurig uitvalt zijn groot en gaan verder dan alleen de medewerker in kwestie. Om het nog maar niette hebben wat het effect is op het werkplezier- en geluk. Als organisatie wil je je continuïteit waarborgen, onderscheidend en aantrekkelijk zijn en blijven in de markt. Goed werkgeverschap en duurzame inzetbaarheid zijn daar onlosmakelijk mee verbonden. 

Een burn-out leidt gemiddeld tot 242 dagen verzuim en kost jouw bedrijf minimaal € 120.000,-

‘Werkstress is beroepsziekte nummer één in Nederland. 14 procent van de werknemers meldt jaarlijks burn-outklachten. Zo’n 5 procent van de beroepsbevolking komt als gevolg daarvan langdurig thuis te zitten. CBS, TNO en Arboned berekenden dat de jaarlijkse verzuimkosten gerelateerd aan een burn-out worden begroot op 1,8 miljard euro. Het laatste tweejaarlijks TNO onderzoek ‘Arbobalans’ laat zien dat het dalen van de autonomie en het stijgen van de hoge taakeisen de werkstress vergroot.

Preventie loont en levert geld op

Het is goed om van het laatste nieuws op de hoogte te zijn maar wat ga jij er als manager structureel aan doen om dit te veranderen?

57% van de medewerkers geeft aan behoefte te hebben aan aanvullende maatregelen rondom werkdruk en werkstress. Ik ben voorstander van een preventieve aanpak om onnodige verzuimkosten en gedoe te voorkomen. Naast dat de medewerker zelf een verantwoordelijkheid heeft, mag vitaliteit om al deze redenen ingebed zijn in iedere organisatie.

 

DE WEG NAAR VITALE EN ENERGIEKE MEDEWERKERS START HIER!

Welkom manager, wat goed dat je hier bent! Mijn naam is Meta Bloks, een enthousiaste Vitaliteitscoach- en trainer.

Ik help organisaties bij het omzetten van vitaliteitsvraagstukken in een concreet aanbod dat aansluit bij jullie visie en missie en leer medewerkers hoe ze zelf weer de regie en grip terugkrijgen op werk- en privégebied. Want stressklachten of burn-out speelt zich op beide vlakken.

Dat vraagt om een complete, integrale en structurele aanpak die zorgt voor een verandering op de lange termijn die duurzame inzetbaarheid borgt.

“Ik hou nu de juiste ballen in de lucht in plaats van te veel ballen. Ik kan nu zeggen dat ik me zo ontzettend lekker en energiek voel. Ik heb de juiste balans gevonden en daar ben ik blij, trots en dankbaar voor.”

– Yvonne

EIGEN REGIE EN DE TOUWTJES IN HANDEN

Dát is waar vitaliteit over gaat en waar ik voor sta. Mijn aanpak bestaat uit effectieve individuele coachingsprogramma’s van 3 of 6 maanden, zelfstandig te volgen online programma’s op het gebied van voeding, stressreductie en mindset of op maat gemaakte vitaliteitstrainingen. Een totaal vitaliteitspakket waar opvolging in zit, zorgt voor meetbare resultaten en managementinformatie waar gericht op gestuurd kan worden. Het resultaat is medewerkers én collega’s die met meer zelfvertrouwen, energie en plezier aan het werk zijn. Het mag duidelijk zijn dat dit een positief effect heeft op de kwaliteit van de totale organisatie, de dienstverlening en klanttevredenheid.

Laten we kennis maken

ALEEN GA JE SNEL, SAMEN KOM JE VERDER

Verder scrollen en zoeken gaat ten koste van jouw kostbare tijd en energie. Dat zou natuurlijk zonde zijn. Daarom stel ik voor om meteen een vrijblijvende afspraak in te plannen om te bekijken wat ik voor jullie organisatie kan betekenen.

Trouwens beste manager, nu we het toch over werkdruk en werkstress hebben. Ben je ook zo benieuwd hoe het met jouw stresslevels gesteld is? Doe meteen zelf de test en krijg direct inzicht hoe je ervoor staat op fysiek, mentaal en emotioneel vlak. Want een vitale, energieke manager die met plezier en passie aan het werk is, is een inspiratiebron om mee samen te werken. Zo’n voorbeeld wil jij toch ook zijn voor je medewerkers en collega’s?

GRATIS TRAINING: Pas op de Plaats

inclusief Check je Stress test

In een paar minuten heb je inzicht hoe het met jouw stresslevels gesteld is op fysiek, mentaal en emotioneel vlak. Je ontvang direct de resultaten en concrete handvaten. Hoe eerder je werkdruk- en stress tackelt hoe sneller jij weer lekker in je vel zit. Inzicht in waar je nu staat is de eerste stap die je nu mag zetten.

Deze organisaties gingen je voor