+31 6 22 710 740 info@metavita.nl

INDIVIDUEEL TRAJECT:
WEER GRIP OP JEZELF, JE TIJD EN JE LEVEN

Coachingsprogramma 3 maanden

IN 3 MAANDEN NAAR EEN LEUKER, RELAXTER EN ENERGIEKER LEVEN

In dit individuele traject leer ik jou hoe jij weer rust, balans en energie terugkrijgt in je leven. Zelfverzekerd, zonder schuldgevoel keuzes maken en goed voor jezelf zorgen wordt een tweede natuur. Terugvallen in oud gedrag verdwijnt steeds meer naar de achtergrond. Na een paar weken ervaren de meeste klanten al meer balans en energie. Dat motiveert om stap voor stap verder te gaan. Naar de fijnste versie van jezelf en weer letterlijk en figuurlijk lekker in je vel. Daar gaan we samen aan werken. Praktisch ziet dat er zo uit:

Online assessment en vragenlijsten

Je ontvangt een uitgebreide vragenlijst, maakt een online assessment en houdt kort een vitaliteitsdagboek bij die je voor het intakegesprek retourneert.

 

Intakegesprek

Tijdens een uitgebreid intakegesprek van ongeveer 1,5 gaan we verder in gesprek. Ik stel verdiepingsvragen die direct voor meer inzicht zorgen en het mogelijk maken om een passend vitaliteitsadvies op te maken.

 

Stappenplan

Na het intakegesprek ga je gemotiveerd met de eerste concrete stappen de deur uit.

 

Vitaliteitsadvies op maat

Binnen een week na de intake ontvang je per mail een op maat gemaakt vitaliteitsadvies.

 

Werkboek

Je werkt buiten de afspraken om zelfstandig en in eigen tempo aan een werkboek voor extra inzicht in jezelf.

 

Coachingsopdrachten

Het doen en ervaren maken het verschil en zijn essentiële onderdelen van al mijn programma’s. Je ontvangt passende praktijkopdrachten- of oefeningen.

 

Vervolgafspraken

We plannen in overleg vijf vervolgafspraken van 1 uur in. Via Skype of FaceTime is eventueel mogelijk.

 

Check-in moment

Buiten de afspraken om en naar behoefte plannen we een telefonisch check-in moment om on track te blijven.

 

Financiële investering

De kosten voor dit traject bedragen €1500,-*. Eventueel kan gekeken worden of je werkgever (mee) kan betalen. De kosten kunnen niet gedeclareerd worden bij de zorgverzekeraar.

WAT KUN JE VAN MIJ VERWACHTEN:

Mijn enthousiasme, ervaring, kennis en deskundigheid als Vitaliteitstrainer- en coach.

Ik leer je jezelf en je lichaam beter begrijpen zodat je jij weer de regie in handen hebt en de grip op jezelf en je leven terugkrijgt.

Ik luister zonder oordeel, stel je vragen waardoor je over jezelf, je gedachten en gedrag gaat nadenken en ben liefdevol confronterend. Niet om vervelend te doen, wel om je verder te helpen.

Alles stap voor stap in jouw eigen tempo met de doelen die jij voor ogen hebt steeds in het vizier.

Mijn stijl is nuchter, motiverend, enthousiast, positief en met humor. 

“Meta, heel erg bedankt voor de ‘spiegel’ die je me voor hebt gehouden. Het heeft mijn leven veranderd. Door onze gesprekken ben ik mijn passie weer op gaan pakken, ben ik een nieuwe opleiding gestart en eindelijk begonnen met goed voor mezelf zorgen. Ik bruis weer van de energie.”

– Monique

WANNEER ZIJN WE EEN GOEDE MATCH:

Naast een klik en vertrouwen is het belangrijk dat je coachable bent. Dat betekent dat je openstaat om te leren en de wil hebt om te veranderen. Je weet dat daar tijd, geduld en eigen inzet voor nodig is om daaruit te komen waar je graag wilt zijn. Het is mijn passie om jou daarbij te begeleiden. Mijn motto is dan ook, ‘alleen ga je snel, samen kom je verder.’

Ben je klaar met rondjes draaien en achter de feiten aanlopen? En ben je klaar om eindelijk de stappen te gaan ondernemen zodat jij je echt beter gaat voelen? Neem dan vandaag nog contact met me op of plan direct jouw gratis telefonische kennismaking. Binnen twee weken heb jij je intakegesprek achter de rug en ga je gemotiveerd met een eerste plan van aanpak de deur uit.

 

De kleine lettertjes

GOED OM TE WETEN

Naast gediplomeerd Vitaliteitscoach ben ik ook Stresscounselor, Mental Coach, Systemisch Coach, Trainer Hormoonfactor®, Orthomoleculair voedingsadviseur en Detox Coach. Daarnaast blijf ik mezelf ontwikkelingen op persoonlijk vlak en volg ik regelmatig trainingen, masterclasses, cursussen, workshops en verdiepingsdagen op het gebied van stress, burn-out, voeding, hormonen en darmen.

*Prijzen zijn exclusief 21% BTW voor ondernemers en werkgevers, en inclusief 21% BTW voor particulieren. Afspraken vinden plaats aan in Helmond of  Afspraken dienen minimaal 24 uur voor de geplande afspraak schriftelijk of telefonisch te worden afgezegd. Bij het niet tijdig afzeggen van de afspraak wordt 50% van de kosten in rekening gebracht.

Tevreden klanten

WAT KLANTEN ZEGGEN

Voornaam

NOTE

Voornaam

NOTE