+31 6 22 710 740 info@metavita.nl

INDIVIDUEEL VITALITEITSTRAJECT:
ENERGIEK EN IN BALANS

Coachingsprogramma 3 maanden

ENERGIEK EN IN BALANS

Dit programma is voor de 40+ vrouw die weer stralend, positief en zelfverzekerd in het leven wil staan. De vrouw die weer letterlijk en figuurlijk lekker in haar vel wil zitten. Vertrouwen in jezelf en weer blij zijn als je in de spiegel kijkt is wat je voor jezelf wenst omdat je weet dat dit positief doorwerkt op alle vlakken van je leven.

Stressvolle periodes, 24/7 aanstaan, teveel ballen in de lucht en te weinig tijd voor jezelf komen je bekend voor. Je bent klaar met de hormonen die een loopje met je nemen, de (vage) gezondheidsklachten en de balans die al langere tijd zoek is.

In deze 3 maanden ga je stap voor stap aan de slag met het in balans brengen van jouw hormonen. Je gaat jezelf en je lijf beter begrijpen en belangrijker nog: je gaat doen wat nodig is omdat je weet dat dat het verschil gaat maken. Voel jij aan alles dat het de hoogste tijd is voor verandering? Dan is dit programma op jouw lijf geschreven.

Ik kijk er naar uit om met je samen te gaan werken, laten we bellen!

Praktisch ziet het er zo uit:

Intake- en hormonale analyse

Je ontvangt een uitgebreid intakeformulier inclusief hormoonanalyse en je houdt een vitaliteitsdagboek bij die je voor het intakegesprek retourneert. We gaan eerst terug naar de basis, pakken de oorzaak van de hormonale disbalans bij de kern aan en gaan van daaruit gericht stappen zetten die jou verder helpen.

 

Intakegesprek

Tijdens een uitgebreid intakesessie van ongeveer 1,5 gaan we verder in gesprek. We bespreken de intakeformulieren en nemen jouw vitaliteitsdagboek door. Ik stel verdiepende vragen, leg uit wat de oorzaak is van jouw hormonale disbalans en hoe jouw persoonlijke plan van aanpak eruit gaat zien.

 

Persoonlijk stappenplan

Na het intakegesprek weet je wat de oorzaak is, heb je kennis en inzicht opgedaan en weet je wat jij nodig hebt om weer in balans te komen. Je gaat gemotiveerd en enthousiast met een eerste vitaliteitsadvies op pad!

 

Vitaliteitsadvies op maat

Binnen drie werkdagen na de intake ontvang je per mail een op maat gemaakt compleet persoonlijk vitaliteitsadvies en plan van aanpak. Voeding is één van de belangrijke vitaliteitspijlers waar al snel winst te behalen is op energieniveau en het verminderen/ verdwijnen van lichamelijke pijntjes, klachten en ongemakken. 

 

Vitaliteitswerkboek

Je gaat in eigen tempo aan de slag met leuke en leerzame opdrachten die zorgen voor meer bewustwording en inzicht in jezelf. Mindset, hoe je naar jezelf kijkt en weten waarom je doet zoals je doet zijn van invloed op jouw energieniveau, hormoonbalans én vitaliteit. 

 

Vitaliteitscoaching

In actie komen en ervaren maken het verschil. Ik ga jou in beweging zetten zodat je het ook echt gaat doen. Je gaat stappen zetten die bijdragen aan een gezonde vitale leefstijl en die jouw hormonen in balans brengen. Goed voor jezelf zorgen wordt een tweede natuur. Op naar een fitte, energieke en vitale vrouw die weer straalt!

 

Vervolgafspraken

We plannen in overleg zes (online) vervolgafspraken van 1 uur in.

Check-in moment

Tussen de afspraken door zijn er check-in momenten om on track te blijven. Zo jou jij de focus, blijf je gemotiveerd en kom je uit waar je graag wilt zijn.

Financiële investering

De kosten voor dit traject
bedragen € 1.497,-*

WAT KUN JE VAN MIJ VERWACHTEN:

Mijn enthousiasme, ervaring, kennis en deskundigheid als Vitaliteitscoach.

Ik leer je jezelf en je lichaam beter begrijpen zodat jij weer de regie in handen hebt en de grip op jezelf en jouw hormonen terugkrijgt.

Ik luister zonder oordeel, stel je vragen waardoor je over jezelf, je gedachten en gedrag gaat nadenken en ben liefdevol confronterend. Niet om vervelend te doen, wel om je verder te helpen.

Alles stap voor stap in jouw eigen tempo met de doelen die jij voor ogen hebt steeds in het vizier.

Mijn stijl is nuchter, motiverend, enthousiast, positief en met humor. 

“Meta, heel erg bedankt voor de ‘spiegel’ die je me voor hebt gehouden. Het heeft mijn leven veranderd. Door onze gesprekken ben ik mijn passie weer op gaan pakken, ben ik een nieuwe opleiding gestart en eindelijk begonnen met goed voor mezelf zorgen. Ik bruis weer van de energie.”

– Monique

WANNEER ZIJN WE EEN GOEDE MATCH:

Naast een klik en vertrouwen is het belangrijk dat je coachable bent. Dat betekent dat je openstaat om te leren en de wil hebt om te veranderen. Je weet dat daar tijd, geduld en eigen inzet voor nodig is. Het is mijn passie om jou daarbij te begeleiden en aan de zijlijn met je mee te lopen.

Mijn motto is dan ook, ‘alleen ga je snel, samen kom je verder.’

Ben je klaar met rondjes draaien, alleen aanmodderen en achter de feiten aanlopen? Ben je klaar om eindelijk goed-voor-jezelf-zorgen bovenaan jouw lijstje te zetten omdat je weet dat daar alles mee verandert. Neem dan vrijblijvend contact met me op om te kijken wat ik voor jou kan betekenen.

De kleine lettertjes

GOED OM TE WETEN

Naast gediplomeerd Vitaliteitscoach ben ik ook gediplomeerd Stresscounselor, Mental Coach, Systemisch Coach, Kernscancoach, Trainer Hormoonfactor®, Orthomoleculair voedingsadviseur, Detox Coach en Official Facilitator Transformational Cupping®. Daarnaast blijf ik mezelf ontwikkelingen op persoonlijk vlak en volg ik regelmatig trainingen, masterclasses, cursussen, workshops en verdiepingsdagen op het gebied van stress, burn-out, voeding, hormonen, brein en darmen.

*Prijzen zijn exclusief 21% BTW voor ondernemers en werkgevers, inclusief 21% BTW voor particulieren. Betalen in termijnen is mogelijk en wordt in onderling overleg bepaald. De kosten kunnen niet gedeclareerd worden bij de zorgverzekeraar. Afspraken vinden plaats in Helmond of op PlanB in Eindhoven. Een losse sessie na het traject is mogelijk en bedraagt € 120,-. 

Wat anderen zeggen over Meta

TEVREDEN KLANTEN

Kelly

“Door Meta heb ik mijn energie weer terug! Ik ben goed voor mezelf gaan zorgen en andere keuzes gaan maken. Rust pakken, beter gaan eten, anders gaan bewegen en mijn dagen anders gaan inrichten. Belangrijkste is dat ik door haar coaching aan het denken ben gezet. Nu ik lekker in mijn vel zit en meer energie heb stel ik niet meer uit maar ga ik aan de slag omdat ik er zin in heb. Op werk én privevlak durf ik voor mezelf te kiezen, en zeg ik vaker nee. Daardoor ben ik productiever en lekkerder aan het werk. Ik geniet meer, ben ik een relaxter mens voor mezelf en de mensen in mijn omgeving. Nogmaals dank Meta.”

Tamara

“Hoe ik terugkijk op mijn traject bij Meta? Het was gewoon een reis. Ik investeer nooit op deze manier in mezelf en vond dat ook best spannend omdat ik niet wist wat precies de uitkomst zou zijn. Maar ik ben zó blij dat ik dit heb gedaan. Wat ik heb gekregen is nog meer dan ik had verwacht. Ik kan zeggen dat er op alle vlakken balans is en ik zo duidelijk het verschil merk. Op mijn werk, privé, in mijn relatie en bij mezelf. De hoofdpijnklachten, stemmingswisselingen en overgewicht waar ik al jaren last van had zijn weg. Ik ben rustiger, liever voor mezelf en mijn omgeving is daar ook heel blij mee. Het belangrijkste cadeau is nog wel dat mijn zelfbeeld veranderd is. Ik ben eindelijk steeds meer de fijnste versie van mezelf aan het worden.” 

Jolanda

“Ik had te lang te slecht voor mezelf gezorgd en teveel voor anderen klaargestaan. Ik wilde zo graag beter met mezelf en mijn gezondheid omgaan. En dan begint te confrontatie met mezelf. De boodschap komt aan… Ik ben geschrokken en vastberaden een nieuwe weg in te slaan. Ontspanning opzoeken en uitzoeken wat bij mij past. De coachgesprekken en het maken van een moodboard. Poeh, wat geeft dat inzichten. Het hangt op m’n slaapkamer en ik raak er nog iedere dag door geïnspireerd. Na het traject met een veel stabielere basishouding durf ik eindelijk naar m’n interne stemmetje te luisteren en maak ik belangrijke keuzes. De grote lijn is zó positief. Ik ben er heel blij mee. Een aanrader voor iedereen die plezier en energie terug wil in hun leven.”

 

Bernadette

“En jaar geleden was mijn vraag aan Meta: hoe creëer ik een opgeruimd leven. Mijn hoofd liep over van de lijstjes. Ik voelde me direct op mijn gemak bij Meta. Zonder te oordelen hoorde ze mij aan, bracht in kaart waar ik stond en ook waar ik naartoe wilde. Ik kreeg inzicht in mijn eigen denk- en doe wijze. Voor mij confronterend, want dit was hoe ik het altijd gedaan had. Van Meta leerde ik op een ander spoor te komen door vaste patronen te doorbreken, dingen anders te bekijken. Maar vooral leerde ik naar mezelf te luisteren. Wat vind IK belangrijk. Eigenlijk had ik al zo lang niet naar mezelf geluisterd, dat ik op zoek moest naar wat mijn eigen mening was. Door de coaching van Meta heb ik mezelf opnieuw gevonden. Mijn mening, mijn keuze, mijn drive! Ik heb zelfs gesolliciteerd op mijn droomfunctie en ben aangenomen! Dat had ik eerder echt niet aangedurfd. Dat opgeruimde leven heb ik. Het ziet er anders uit dan ik van te voren gedacht had, maar het is goed. De keuzes die ik nu maak, maak ik omdat ik ze wil maken. Dat is het meest waardevolle wat je kan doen!” 

Gerda

“Na de begeleiding kan ik zeggen dat ik mezelf weer terug heb gevonden. De spiegels die Meta ieder gesprek weer voor hield. Samen met de opdrachten hebben ervoor gezorgd dat ik nu weet wat ik nodig heb om lekker in mijn vel te zitten. Ik ben vrijwilligerswerk gaan doen wat ik al zo lang wilde doen en waar ik heel veel energie van krijg. Maar vooral om ook echt weer voor mezelf te kiezen. Je weet het allemaal wel, maar doe je er ook iets mee? Meta bedankt!” 

Bertine

“Ik was gestrest, moe, uitgeput zelfs en zat er helemaal doorheen. Ik heb contact opgenomen met Meta en samen hebben we een plan gemaakt. Ik gaf aan dat ik de balans en energie terug wilde. Door de coachgesprekken zag ik in hoe ik bezig was en heb ik stap voor stap inzichten gekregen. Door opdrachten en gesprekken met Meta ben ik uit mijn neerwaartse spiraal gekomen. Het gevoel van uitputting is weg, ik sport weer en zie een mooiere toekomst voor me dan ik had durven dromen!” 

Monique

“Dankzij jouw coaching kwam ik tot inzicht hoe ik bezig was en er vooral altijd voor anderen klaarstond. De vermoeidheid, het gestress en onrust die ik al langere tijd voelde hoorden bij de fase voor een burn-out. Toen je me dat liet inzien schrok ik enorm. Dat was mijn grootste wake-up call. Door onze gesprekken ben ik mijn passie weer op gaan pakken en eindelijk begonnen met goed voor mezelf zorgen. In het begin voelde dat erg onwennig maar ik merkte hoe goed het mij deed. Vooral wat voor invloed het had op mijn gezin en werkplezier. Vorige maand ben ik gestart met een nieuwe opleiding en ik bruis weer van de energie. Helemaal blij en happy dat ik weer iets doe wat bij me past. Meta, heel erg bedankt voor de ‘spiegel’ die je me voor hebt gehouden. Het heeft mijn leven veranderd.” 

Ellen

“Onlangs heb ik bij Meta aangeklopt omdat ik signalen herkende van een op handen zijnde burn-out. Ik haalde geen energie meer uit mijn werk en merkte dat ik een kort lontje kreeg. Meta reageerde direct met hele concrete acties en legde direct de vinger op de zere plek. Wat voelde ik? Welke signalen gaf mijn lichaam? Waarom zei ik geen nee? Waar was ik bang voor? Met hele concrete handvatten ben ik direct aan de gang gegaan. Ja, het klonk wel herkenbaar allemaal, maar toch liet ik het gebeuren. Ik wist het wel maar ik deed er niets mee. Bam. Dat komt binnen. Zo hard, dat ik meteen aan de slag ben gegaan. Notitieboekje gepakt. En gaan schrijven. Ik ben er nog niet, het vraagt tijd om deze veranderingen in mijn gedrag goed in te bedden. Maar ik weet zeker dat met de coaching van Meta, ik er heel sterk uit ga komen.” 

Yvonne

“Ik word op een ochtend huilend wakker. Ik voel me moe en kan het niet opbrengen op te staan. Ik weet niet wat me overkomt. Ik, die altijd maar door door-door-door gaat, kom er dan achter dat ik al heel lang aan het leven ben alsof ik op een sneltrein zit. Ik was voor alles en iedereen aan het zorgen behalve voor mezelf. Ik was totaal uitgeblust en ‘op’. Meta heeft me gecoacht om bewuster te leven, goed voor mezelf te zorgen door keuzes te maken en dingen te doen die voor mij belangrijk zijn. Ik heb geleerd om eerst goed voor mezelf te zorgen. Ik kan dingen  beter afbakenen en ik kan nu nee zeggen. Ik ben teruggegaan naar mijn oude functie omdat ik bij Meta achterkwam dat ik daar veel gelukkiger van werd. Thuis kan ik met een gerust gevoel meer taken aan anderen overlaten. Waar ik vroeger de kartrekker en regelneef was in mijn familie en vriendinnenclub laat ik dat nu veel makkelijker aan anderen over. En dat is zo fijn. Ik hou nu de juiste ballen in de lucht in plaats van te veel ballen. Ik heb ontzettend veel geleerd over mezelf, zit lekkerder in mijn vel en ben energieker dan ooit. Ik heb de juiste balans gevonden en daar ben ik blij, trots en dankbaar voor. Meta, heel erg bedankt voor al onze gesprekken en je support, je bent voor mij een geweldige coach geweest!”

Suzanne

“Ik zat in de bloei van mijn leven. Al mijn leeftijdsgenoten maakte plezier, waren gelukkig en zaten vol met energie. Het leek of dat ik de enige was die zich heel slecht voelde. Ik was op, had geen energie meer en ik voelde me ongelukkig. Het liefste lag ik onder mijn deken op de bank met een zak chips, maar aan het einde van de dag voelde ik me nog slechter. Toen heb ik het lef gehad om Meta te mailen, ik was er helemaal klaar mee en ik wilde weer leven en mezelf gelukkig voelen. Na een telefoongesprek zijn we van start gegaan. De maanden dat ik door Meta begeleid ben waren heftig, confronterend maar super leerzaam. Ik heb zoveel over mezelf geleerd en mijn gedachtes en ook het effect van de voeding die ik nam, doen met je lichaam, humeur en gedrag. Ik voel me op dit moment weer super, mijn relatie is verbeterd, ik spreek voortaan uit waar ik mee zit, ik sport weer met plezier en op mijn werk durf ik eindelijk stappen te zetten die ik al zo lang wilde. Ik ben echt super blij met de begeleiding die ik van Meta heb gekregen, ze is heel kundig. Ik had dit nooit zonder Meta gekund! Meta heeft echt mijn verwachtingen overtroffen. Ben jij degene die twijfelt om hulp te zoeken? Stop dan met zoeken, want beter dan Meta vind je niet”

 

 

Michiel

“Mijn jichtklachten zijn verdwenen, ik ben daarnaast binnen 5 maanden 13 kg afgevallen en het eind lijkt nog niet in zicht, het is veel makkelijker dan diëten vol te houden en ik voel veel energieker. Meta is een echte coach, ze legt de verantwoordelijkheid en het initiatief bij jezelf (waar het ook thuishoort) en helpt/begeleidt je naar een andere manier van eten en drinken. Ze is heel fijn in de omgang en goed toegankelijk, wat eventuele drempels wegneemt. Ik kan dus alleen maar zeggen: Meta en Metavita zijn TOP en ik kan je hen alleen maar aanbevelen! Ze zullen je plezier in jouw leven alleen maar vergroten!”

Chantal

“Het was geweldig om samen met Meta de “uitdaging aan te gaan” met mijn hormonen. Want overgangsklachten had ik volop, de lijst met klachten was lang. Maar dankzij de ongelooflijke kennis van Meta heb ik nu, na het traject geen klachten meer en voel me GEWELDIG! Vol energie! Meta bezit enorm veel kennis op het gebied van de juiste voeding, hormonen en mindset. Een fijn mens om mee samen te werken en ik hing werkelijk steeds aan haar lippen, zó ontzettend interessant wat ze me allemaal geleerd heeft. En dat ik ook nog eens tien kilo af ben gevallen, pik ik mooi mee! Gezond leven is mijn levensstijl geworden. Ik wil niet anders meer, het heeft me heel veel gebracht. Dus: Thank you Meta!”

Mieke

“Ik kan zeggen dat het ondertussen veel beter met me gaat. Ik heb veel aan het traject gehad en heb veel meer rust in mijn lijf. Ik eet veel gezonder, drink veel minder koffie en alcohol en ga bijna dagelijks naar buiten. Dat nieuwe ritme is er langzaam maar zeker ingeslopen en het doet me echt goed! Privé gaat alles veel beter en op mijn werk is de rust veel meer teruggekeerd. En bij alles denk ik… Wat is het ergste dat kan gebeuren. Nogmaals hartstikke bedankt en ik blijf je volgen!”

 

Barbara

“Wat ben ik blij dat ik mezelf dit cadeau heb gegeven. Zo mooi om te merken hoe ik regelmatig op een dag me bewust ben van mijn gedachten en er ook afstand van kan doen! Ik kies veel meer voor mezelf, voel me rustiger en heb meer energie. Zit nu regelmatig met een boek op de bank i.p.v. televisie of telefoon. Daar beleefde ik vroeger ontspanning aan. Ook merk ik dat ik in mijn werk, in het coachen van medewerkers, zelfs tips meeneem. Zo mooi om te constateren! Ik heb in tijden niet zo goed voor mezelf gezorgd, wel kleren voor man en kinderen kopen, maar heb mezelf niet gunnen. Nu heb ik mezelf een nieuwe jas cadeau gedaan en man oh man, wat voel ik me dan meer vrouw. Heb al vaak bedankt tegen je gezegd, maar doe het lekker toch nog een keer. BEDANKT! Zo fijn om mezelf positief te zien veranderen.” 

Renée

“Super coach, super begeleiding en super resultaat!”

Mariola

“Meta is behulpzaam, begaan, vol passie en staat voor je klaar! Super!”

 

Marjon

“Ik voel me goed en vind het fijn dat ik steeds meer tot de kern van mezelf kom. Dat de ruis/mist aan het optrekken is en dat ik veel meer energie krijg.”

Corina

“Direct, eerlijk en to the point. Meta is een kei om jezelf aan het denken te zetten en in beweging te krijgen. Want uiteindelijk moeten we het zelf doen. Ze stelt de juiste vragen zonder te oordelen, houdt een spiegel voor en laat je nadenken over wat belangrijk is voor onszelf. Daarnaast is Meta een warme, vrolijke dame die echt het beste voor jou wil. Met minder neemt ze geen genoegen.”