+31 6 22 710 740 info@metavita.nl

MEER ENERGIE MET VOEDING

In 6 weken stap voor stap naar een gezonde leefstijl die bij jou past!

WAT ZOU JE DOEN ALS JE 2x MEER ENERGIE HAD ? 

Balans in je dagen.

Hoe zou het voor je zijn als je ’s morgens fris en fruitig wakker wordt, energiek de dag door gaat en waar goed voor jezelf zorgen een tweede natuur is? Een leven met een gezonde regelmaat in je voedingspatroon waar ook plaats is voor een frietje, wijntje of stuk Tony’s? Een leefstijl waar je blij van wordt en die niet als volhouden voelt.

Wil jij graag de vicieuze cirkel van vermoeidheid, (vage) lichamelijke klachten, korte lontjes en snaaien doorbreken? Ben je klaar met alles of niets, streng doen en steeds weer opnieuw beginnen aan iets waarvan je stiekem weet dat het niet voor je werkt? Dan is dit programma op jouw lijf geschreven.

Ik leer je wat de stappen zijn naar meer energie en balans. Met de MetaVita methode ga je stap voor stap de switch maken naar een leefstijl die bij jou past. Terugvallen in gewoontes waar je al heel lang klaar mee bent zijn verleden tijd. 

Rust in je hoofd.

In 6 weken ga je leren hoe goed voor jezelf zorgen er voor jou uitziet en hoe je rust en balans creëert in je leven. Met effectieve tools, praktische opdrachten en handige tips ga jij door de bomen het bos weer gaat zien. De kracht van dit programma is dat je aan de slag gaat met de juiste voeding, je mindset, het managen van stress, ontspanning en herstel.

Je gaat kennis opdoen over voeding, je hormonen, hoe je lichaam werkt en wat het nodig heeft. Je gaat leren waarom hormonen een belangrijke sleutel zijn en hoe je die weer in balans brengt. Geen dieet of quick fix maar voor de lange termijn. Om het je makkelijk te maken ontvang lekkere en simpele recepten met boodschappenlijsten. Want je hebt het al druk genoeg, toch?

Energie in je lijf.

Een hoog energieniveau zorgt ervoor dat jij in je goede doen bent op fysiek, mentaal en emotioneel vlak. Je gezondheid, je immuunsysteem en je vitaliteit krijgen een boost. Je staat relaxter in het leven en sterker in je schoenen.  Meer energie en hormonaal in balans zijn, is dé sleutel naar letterlijk en figuurlijk weer echt lekker in je vel.

WIE BEN IK

Meta Bloks

Hi, ik ben Meta, een enthousiaste Vitaliteitscoach. Ik word oprecht blij als ik 40+ vrouwen op een nuchtere manier mag inspireren en inzichten mag geven zodat ze zelfstandig verder kunnen. Het mooiste om te zien is dat mijn klanten stappen zetten en uitkomen waar ze graag willen zijn.

Van stresskip naar levensgenieter.

Stressvolle periodes, schommelen in gewicht, energieniveau en humeur zijn lang een rode draad geweest en zorgde voor een burn-out begin 2012. Pas toen ik wist hoe goed voor mezelf zorgen er voor mij uitzag en leerde wat het grote effect is van voeding en mijn hormonen kwam mijn energie terug. De mist in mijn hoofd trok op, migraine en menstruatieklachten verdwenen en de energie kwam terug. Door coaching en het volgen van diverse opleidingen op het gebied van hormonen, het lichaam, voeding, stress en mindset heb ik de sleutels gekregen de me hebben gebracht waar ik nu ben. Een leuker, fitter en energieker mens voor mezelf en mijn omgeving. Dat is mij iedere dag nog goud waard en gun ik jou ook!

Gediplomeerd Vitaliteitscoach, Hormoonfactor trainer, Orthomoleculair voedingsadviseur, Detoxcoach, Mental Coach, Stresscounselor en Systemisch coach.

” Neem de verantwoordelijkheid voor je gezondheid én vitaliteit in eigen hand. Je hebt meer invloed dan je denkt. ” – Meta 

Merk jij dat je:

De afgelopen jaren regelmatig bij de huisarts bent geweest met allerlei (vage) klachten zoals vermoeidheid, hoofdpijn, buikpijn, menstruatieklachten of een wattig gevoel in je hoofd?

Regelmatig begint met goed voor jezelf zorgen en na een paar dagen of weken weer terugvalt in gewoontes waar je helemaal klaar mee was?

Graag wilt sporten maar blijft uitstellen omdat je niet de energie kunt vinden om te gaan?

Regelmatig extra vroeg naar bed gaat aan het einde van de dag moe en uitgeblust bent?

Je kleding niet meer zo lekker zit? 

Wil jij:

Je energieniveau verhogen?

Je gezondheid, vitaliteit en humeur verbeteren?

Een gezonde relatie met eten, met jezelf en weer echt kunnen genieten?

Weer blij zijn met jezelf als je in de spiegel kijkt?

Eindelijk die vervelende gewoontes doorbreken, een leefstijl die bij jou past en niet als volhouden voelt?

ZELFVERZEKERD EN WEER LETTERLIJK EN FIGUURLIJK

LEKKER IN JE VEL.

Ik ben ervan overtuigd dat alle vrouwen het nodig hebben om eerst goed voor zichzelf te zorgen. Eerst jij, dan de rest van de wereld. Andersom gaat niet. Eerst de energie en aandacht naar jou, omdat je er dan pas optimaal kunt zijn voor anderen. Hoe zou het voor jou en je omgeving zijn als jij aan het einde van een werkdag vrolijk thuiskomt en ’s avonds nog de energie hebt om te gaan doen wat je al zo lang voor je uit schuift?

De regie pakken en de touwtjes weer in handen.

Wanneer je fysiek, mentaal en emotioneel beter in balans bent dan betaalt dat zich terug op ieder aspect in je leven. Je straalt enthousiasme uit, bent vrolijk en hebt weer zin om iets te ondernemen. Kortom, investeren in je gezondheid en vitaliteit loont en betaalt zich altijd dubbel en dwars terug.

MEER ENERGIE MET VOEDING – BASIS OF VIP

Inhoud

BASIS PROGRAMMA

Online volgen.

Online 6 weken programma.

6 werkboeken inclusief videolessen.

BONUS: videolessen beweging, ochtendrituelen, ontspanning, eetmindset, supermarkt- en keukenkastsafari en meer.

BONUS: life time toegang tot al het materiaal, updates.

Betaal € 147,- en start meteen

VIP PROGRAMMA

Inclusief persoonlijke begeleiding en advies op maat
Alles uit het BASIS programma én:
Persoonlijk hormoonbalans-, eetdagboek-, vitaliteitsanalyse-, en adviesgesprek t.w.v. €197,-.
2 persoonlijke coachgesprekken tijdens het programma in mijn praktijk in Helmond of Eindhoven. Online is ook mogelijk.
BONUS: Boek ‘De Booschappencoach’ t.w.v. €21,-

Betaal € 497,- en ik neem binnen 24 uur contact met je op om jouw intake in te plannen.

VEEL GESTELDE VRAGEN

Alles wat je nog wilt weten

Hoe ziet de inhoud van dit programma eruit?

De Vitaliteitspiramide vormt de basis van al mijn programma’s. Daarom besteden we in deze 6 weken naast voeding ook aandacht aan alle pijlers zoals beweging, stressmanagement/ ontspanning en jouw (eet)mindset. Het is een verandering van leefstijl en de kracht van dit programma zit ‘m in deze aanpak.

We gaan stap voor stap jouw leefstijl aanpassen. Want kleine stappen zorgen voor grote winst.

Je gaat leren over voeding, wat jouw lichaam echt nodig heeft om goed te kunnen functioneren. Hoe je lichaam werkt, wat de invloed is van je hormonen en hoe je die weer vóór je kunt laten werken. Hoe zorg je voor een goede darmwerking, wat hebben je brein en lever nodig en nog veel meer.

Passend bij de week ontvang je een aanvullende bonusles. Met de MetaVita methode heb je tot een totaalpakket in handen dat ervoor zorgt dat terugvallen in oude gewoontes verleden tijd is. 

WEEK 1: dé kickstart van jouw dag.
WEEK 2: jouw ontbijt onder de loep.
WEEK 3: lunch in de spotlight.
WEEK 4: snack jezelf energiek.
WEEK 5: dineer jezelf in balans.
WEEK 6: ben en blijf energiek – hoe nu verder ? 

Voorafgaand aan iedere week ontvang je een werkboek in pdf. formaat, een bijpassende videoles voor extra toelichting en een bonusles. Je ontvangt effectieve vitaliteitsopdrachten tools en handvaten die inzicht geven. Om het je extra makkelijk te maken ontvang je wekelijks heerlijke en makkelijke recepten inclusief boodschappenlijst.

Ik meld me aan en dan?

Dan ontvang je een e-mail met de bevestiging van de aankoop van het programma en een aparte mail met de uitleg over het programma, een introductievideo, je eerste werkboek en bijbehorende video’s. Je kunt meteen aan de slag gaan!

Heb je het VIP programma aangeschaft dan neem ik op werkdagen binnen 24 uur persoonlijk contact met je op om kennis te maken en meteen jouw intakegesprek voor de hormoonbalansanalyse in te plannen.

Waar vindt de persoonlijke coaching plaats.

Wanneer je voor het VIP programma kiest dan vinden er persoonlijke 1-1 coachgesprekken plaats. In te vullen op een manier die bij jou past: online en/ of offline in mijn praktijk in Helmond of Eindhoven.

Tijdsbesteding.

De tijd die je erin steekt bepaal je zelf. Hoe meer je er mee bezig bent, hoe meer je uit het programma haalt en hoe groter het resultaat zal zijn. Houdt er rekening mee dat je in het begin altijd wat meer tijd kwijt bent omdat nieuwe dingen leren of iets anders gaan doen dat nu eenmaal met zich meebrengt. Zie het als aan een nieuwe baan of functie beginnen waar je al snel je draai in hebt gevonden en op een gegeven moment niet meer beter weet. 

Komt het programma nog een keer?

Daar doe ik geen vaste beloftes over. Wel staat vast dat deze aanbieding eenmalig is en de prijs zometeen weer teruggaat. Dus dit is de voordeligste prijs waar je ‘m voor kunt aanschaffen.

Voor wie is dit programma?

Dit programma is gemaakt voor iedereen die zich aangesproken voelt. Geslacht of leeftijd maakt niet uit. Wel is gebleken dat meer vrouwen dan mannen voor dit programma kiezen omdat vrouwen nu eenmaal de meeste hinder hebben van hun hormonen en daarbij behorende lichamelijke klachten. 

Het belangrijkste is dat je verandering wilt, de verantwoordelijkheid voor je gezondheid en vitaliteit weer in eigen hand wilt nemen, meer over jezelf wilt leren en opzoek bent naar een oplossing die voor de lange termijn werkt.

Wanneer je een quick fix zoekt, een dieet wilt volgen, geen tijd, geld of energie in jezelf wilt investeren, of niet wilt veranderen, dan is dit programma niet geschikt voor jou.

Wat als ik dit programma niks vindt?

Dan krijg je je geld terug. Als je binnen 14 dagen ons een mail stuurt met daarin alle ingevulde oefeningen van de werkboeken, en je vindt toch dat je er niks aan hebt gehad… dan storten wij met liefde je investering terug.

Mijn vraag staat er niet bij.
Dat kan gebeuren. Stuur een mail naar info@metavita.nl dan neem ik contact met je op om een belafspraak in te plannen.

WAT ANDEREN ZEGGEN OVER META

meer dan 600 deelnemers gingen je voor en behaalde mooie resultaten

Nancy

“Ik merk duidelijk al verschil! Energie komt terug, ik sta uitgeruster op, mijn nagels groeien en ik ben bewuster bezig met alle voeding! En broeken zitten losser joehoe‬.”

Carolien

“Thanks Meta voor dit programma: in stappen naar een andere manier van lekker en toch gezond eten! Het is me enorm meegevallen. Ik heb in het begin even moeten wennen maar vond als snel mijn draai. Bedankt! Ik zit weer heerlijk in een gezond ritme en heb weer een hoop nieuwe recepten erbij!”

Annelie

“Sinds ik meer op mijn voeding heb aangepast, zit ik veel lekkerder in mijn vel. Ben een stuk relaxter en rustiger geworden. Omdat ik voedzamer eet heb ik geen behoefte meer om te snaaien tussendoor. Door de variatie aan lekkere recepten is het ook nog eens erg aantrekkelijk om hiermee bezig te zijn. Ik ben zelfverzekerder geworden en nu ik gezonder eet geeft me dat een fijn gevoel. Ik ben blij dat ik iets heb gevonden dat bij mij past en niet als volhouden voelt. Het gaat eigenlijk gewoon vanzelf. Uiteraard moet je investeren in tijd en kost het in het begin wat meer van je om de recepten te maken. Met een goede planning en voorbereiding kun je snel een lekker, simpel en toch gezonde maaltijd op tafel hebben staan. Super dat er daar in dit programma ook aandacht voor is en tips worden gegeven in dit programma.”

Helga

“Ik voel me geweldig! Ik heb gelukkig weer energie en geen last van snaaimomenten! Ik ben blij met mijn eetpatroon en super blij met jouw gedeelde kennis. En wat ook mooi meegenomen is is dat mijn weegschaal ook blij is wat zeer motiverend is, vooral omdat ik zoveel pogingen heb gedaan en afgehaakt ben. En deze levensstijl vinden mijn dames zeer interessant omdat er zoveel recepten te vinden zijn voor gezonde snacks wat ook makkelijk mee naar school genomen kan worden. Zelf zou ik nooit vrijwillig havermout in huis hebben gehaald… wij gooien het roer om! Ben heel blij met het ontbijt en de lunches. De tussendoortjes heb ik tot nu toe niet nodig gehad. Ik ben blij dat er variatie op tafel staat wat iedereen lust.”

Monique

“Ongelooflijk dat ik geen behoefte meer heb aan tussendoortjes dat is m’n grootste winst!”

Hanneke

“Meta dank je wel voor afgelopen periode! Voor de vele lekkere en gezonde recepten en de tips die je geeft!”

Marianne

“Na twee weken merk ik al dat ik minder hoofdpijn heb en daar ben ik al heel gelukkig om.