+31 6 22 710 740 info@metavita.nl

TRAINING

MEER ENERGIE MET VOEDING

ZONDAG 28 APRIL 

JE BENT NIET ALLEEN WAT JE EET.
MAAR OOK HOE, WANNEER EN WAAROM JE EET.

Leer de 10 essentiële stappen naar meer energie met voeding. 

Voeding is een belangrijke basis want we moeten iedere dag eten. Een dieselauto loopt ook niet lekker op benzine dus het maakt wel degelijk uit wat je eet. Maar ook, hoe, wanneer en waarom je eet. Ik laat je graag zien hoe je met kleine aanpassingen al snel kunt zorgen voor meer energie. Niet lekker in je vel zitten, hoofdpijn- en buikpijnklachten, stemmingswisselingen, korte lontjes, snaaibuien en vermoeidheid zijn tekenen dat er winst te halen is op dit gebied. Vervelende klachten die je beperken in je dagelijks leven en zorgen voor extra stress in je lijf. Ik geloof dat we daar tegenwoordig genoeg van hebben toch? Pas toen ik leerde en begreep wat de impact van bepaalde voeding is op lichaam, ging ik andere keuzes maken en me veel beter voelen. Dat zie ik iedere keer weer bij mijn klanten en zij willen niet meer anders. Letterlijk en figuurlijk lekker en energiek in je vel zitten is goud waard. Waarom zou je dat niet willen?

 Door de bomen het bos weer zien en begrijpen hoe je lichaam werkt.

Deze combinatie gaat ervoor zorgen dat je makkelijker andere keuzes wilt maken. Ondertussen weten we allemaal wel dat suikers niet bijdragen aan lekker fris en fruitig in je vel zitten. Er zijn nog een paar onderdelen die we over het hoofd zien en zeker zo belangrijk zijn. Toch zien veel vrouwen op voedingsgebied door de bomen het bos niet meer. Misschien herken je dat wel bij jezelf. Koolhydraatarm, wel of geen vetten, heeft calorieën tellen wel of geen zin? Op dieet- en voedingsgebied is veel te vinden, lezen en volgen. Zelf heb ik van alles uitgeprobeerd en 9 van de 10 keer zorgde het alleen maar frustratie en teleurstelling. Tot ik erachter kwam dat het eigenlijk heel simpel is. Ik draag graag mijn kennis over voeding, je lichaam en wat de invloed van je hormonen is aan je over. Want kennis is macht en het daarna stap voor stap gaan toepassen dat smaakt naar meer. Het allerbelangrijkste is dikke winst voor veel meer energie, balans en rust op voedingsgebied bij jou.

 

“Die bewustwording is grote winst, daar begint het mee. De inspirerende training en jouw positieve enthousiaste stijl en oprechte aandacht, maakt dat deelnemers gemotiveerd naar huis gaan.” – Chantal 

WIE BEN IK

Meta Bloks

Ik ben Meta, 45 jaar, een enthousiaste vitaliteitstrainer- en coach, getrouwd en bonusmoeder van twee pubermeiden. Ik word oprecht blij als ik vrouwen op een nuchtere manier mag inspireren en ze inzichten mag geven zodat ze zelf verder kunnen. Het allergaafste in mijn werk is om te zien dat ze echt de stappen gaan zetten en de rust, balans en energie bij ze terugkomt. Chronische stress, 24/7 aanstaan en een laag energieniveau zijn jaren de rode draad in mijn leven geweest en zorgde voor een burn-out begin 2012. Pas toen ik de balans terugvond en wist hoe goed voor mezelf zorgen er voor mij uitzag kwam de energie terug. Door coaching en het volgen van diverse opleidingen op het gebied van hormonen, voeding, stress en mindset heb ik de sleutels gekregen de me hebben gebracht waar ik nu ben. De invloed die dat heeft op mijn humeur, mijn gezondheid en vooral mijn energieniveau is mij iedere dag nog goud waard. Dat gun ik jou ook!

DEZE TRAINING IS VOOR JOU ALS JE: 

‘s Avonds vaak vermoeid, met een kort lontje en een reep Tony’s op de bank belandt

Regelmatig stress ervaart of stressklachten hebt

Herstellende bent van een burn-out

Of midden in een burn-out zit

 

NA DEZE TRAINING WEET JE:

Welke voeding jou gaat helpen en waarom 

Hoe je je snaaibuien en emotie-eten terugschroeft.

Hoe je je energieniveau verhoogd.

En ga je geïnspireerd en gemotiveerd met een persoonlijk stappenplan naar huis. 

 

PROGRAMMA

ZONDAG 28 APRIL A.S.

10.00 – 12.00 UUR

09.45 uur: welkom

10.00 uur: start training

12.00 uur: einde training 

Gelegenheid om al je vragen te stellen en ga je gemotiveerd met een stappenplan naar huis

PRAKTISCHE INFO

Waar: Marinushoeve, Bruggenseweg 18b in Deurne

Locatie: Bij binnenkomst via de hoofdingang volg je de borden MetaVita naar de ruimte

Parkeren: Ruime en gratis te gebruiken parkeergelegenheid voor de deur

€ 39,- p.p.

Maximaal 15 plekken beschikbaar.

VOOR WIE IS DEZE TRAINING NIET

Als je opzoek bent naar een quick fix 

Als je er niets voor wilt doen of niet wilt veranderen

Lijstjes en voedingsschema’s wilt blijven volgen

JE BENT SUPER WELKOM
ALS JE OPZOEK BENT NAAR MEER ENERGIE VOOR DE LANGE TERMIJN!

WAT ANDEREN ZEGGEN OVER META

Tevreden klanten

Deze klanten hebben het plezier, de rust en balans terug. En ze voelen zich energieker dan ooit. Lees hun verhaal!

Priscilla

“Ik was erg moe, opgebrand en had een burn out. Ik wist niet meer wat te doen maar een ding wist ik wel! Er moest verandering komen. Verandering zodat ik me weer beter zou gaan voelen. Ik kwam bij Meta terecht en na ons eerste telefoongesprek voelde ik meteen. Ja hier moet ik naar toe! Dit is mijn eerste stap naar mezelf beter gaan voelen. Het eerste gesprek was heel fijn maar ook erg confronterend. Dingen die ik diep van binnen wel wist maar ze even niet meer zag. Meta was er voor mij en zag mij. Ze gaf mij de juiste dingen die ik nodig had op dat moment. Samen zijn we gaan kijken naar wat ik wilde bereiken.. ik wilde me weer fijn en energiek gaan voelen..ik heb er hard aan gewerkt en het voelde voor mij elke dag een beetje beter. Ik heb door deze periode heel goed geleerd te luisteren naar mijn lichaam, naar mijn behoeftes en wat ik nodig heb. Ik kan nu veel beter mijn grenzen aangeven en sta weer sterk en energiek in het leven. Ook ben ik daarbij nog eens bijna 14 kilo afgevallen! Het leven zie ik weer zonnig tegemoet! Meta begeleid je met liefdevolle aandacht met een beetje meer, dat wat ik heel erg nodig had!!!” Dankjewel Priscilla

Kelly

“Door Meta heb ik mijn energie weer terug! Ik ben goed voor mezelf gaan zorgen en andere keuzes gaan maken. Rust pakken, beter gaan eten, anders gaan bewegen en mijn dagen anders gaan inrichten. Belangrijkste is dat ik door haar coaching aan het denken ben gezet. Nu ik lekker in mijn vel zit en meer energie heb stel ik niet meer uit maar ga ik aan de slag omdat ik er zin in heb. Op werk én privevlak durf ik voor mezelf te kiezen, en zeg ik vaker nee. Daardoor ben ik productiever en lekkerder aan het werk. Ik geniet meer, ben ik een relaxter mens voor mezelf en de mensen in mijn omgeving. Nogmaals dank Meta.”

Tamara

“Hoe ik terugkijk op mijn traject bij Meta? Het was gewoon een reis. Ik investeer nooit op deze manier in mezelf en vond dat ook best spannend omdat ik niet wist wat precies de uitkomst zou zijn. Maar ik ben zó blij dat ik dit heb gedaan. Wat ik heb gekregen is nog meer dan ik had verwacht. Ik kan zeggen dat er op alle vlakken balans is en ik zo duidelijk het verschil merk. Op mijn werk, privé, in mijn relatie en bij mezelf. De hoofdpijnklachten, stemmingswisselingen en overgewicht waar ik al jaren last van had zijn weg. Ik ben rustiger, liever voor mezelf en mijn omgeving is daar ook heel blij mee. Het belangrijkste cadeau is nog wel dat mijn zelfbeeld veranderd is. Ik ben eindelijk steeds meer de fijnste versie van mezelf aan het worden.” 

Chantal
Het was geweldig om samen met Meta het “gevecht aan te gaan” met mijn hormonen. Want overgangsklachten had ik volop, de lijst met klachten was lang. Maar dankzij de ongelooflijke kennis van Meta heb ik nu, na drie maanden geen klachten meer en voel me GEWELDIG! Vol energie! Meta bezit enorm veel kennis op het gebied van de juiste voeding en hormonen. Een fijn mens om mee samen te werken en ik hing werkelijk steeds aan haar lippen, zó ontzettend interessant wat ze me allemaal geleerd heeft. En dat ik ook nog eens tien kilo af ben gevallen, pik ik mooi mee! Gezond leven is mijn levensstijl geworden. Ik wil niet anders meer, het heeft me heel veel gebracht. Dus: Thank you Meta!

Gerda
“Toen ik het woord vermoeid en uitgeblust zag, dacht ik ja dat ben ik. Na de begeleiding kan ik zeggen dat ik mezelf weer terug heb gevonden. De spiegels die Meta ieder gesprek weer voor hield. Samen met de opdrachten hebben ervoor gezorgd dat ik nu weet wat ik nodig heb om lekker in mijn vel te zitten. Ik ben vrijwilligerswerk gaan doen wat ik al zo lang wilde doen en waar ik heel veel energie van krijg. Maar vooral om ook echt weer voor mezelf te kiezen. Je weet het allemaal wel, maar doe je er ook iets mee? Meta bedankt!”

Monique
“Dankzij jouw coaching kwam ik tot inzicht hoe ik bezig was en er vooral altijd voor anderen klaarstond. De vermoeidheid, het gestress en onrust die ik al langere tijd voelde hoorden bij de fase voor een burn-out. Toen je me dat liet inzien schrok ik enorm. Dat was mijn grootste wake-up call. Door onze gesprekken ben ik mijn passie weer op gaan pakken en eindelijk begonnen met goed voor mezelf zorgen. In het begin voelde dat erg onwennig maar ik merkte hoe goed het mij deed. Vooral wat voor invloed het had op mijn gezin en werkplezier. Vorige maand ben ik gestart met een nieuwe opleiding en ik bruis weer van de energie. Helemaal blij en happy dat ik weer iets doe wat bij me past. Meta, heel erg bedankt voor de ‘spiegel’ die je me voor hebt gehouden. Het heeft mijn leven veranderd.”
 

Bertine

“Ik was gestrest, moe, uitgeput zelfs en zat er helemaal doorheen. Ik heb contact opgenomen met Meta en samen hebben we een plan gemaakt. Ik gaf aan dat ik de balans en energie terug wilde. Door de coachgesprekken zag ik in hoe ik bezig was en heb ik stap voor stap inzichten gekregen. Door opdrachten en gesprekken met Meta ben ik uit mijn neerwaartse spiraal gekomen. Het gevoel van uitputting is weg, ik sport weer en zie een mooiere toekomst voor me dan ik had durven dromen.”

Jolanda
“Ik had te lang te slecht voor mezelf gezorgd en teveel voor anderen klaargestaan. Ik wilde zo graag beter met mezelf en mijn gezondheid omgaan. En dan begint te confrontatie met mezelf. De boodschap komt aan… Ik ben geschrokken en vastberaden een nieuwe weg in te slaan. Ontspanning opzoeken en uitzoeken wat bij mij past. De coachgesprekken en het maken van een moodboard. Poeh, wat geeft dat inzichten. Het hangt op m’n slaapkamer en ik raak er nog iedere dag door geïnspireerd. Na het traject met een veel stabielere basishouding durf ik eindelijk naar m’n interne stemmetje te luisteren en maak ik belangrijke keuzes. De grote lijn is zó positief. Ik ben er heel blij mee. Een aanrader voor iedereen die plezier en energie terug wil in hun leven.”

Bernadette
“En jaar geleden was mijn vraag aan Meta: hoe creëer ik een opgeruimd leven. Mijn hoofd liep over van de lijstjes. Ik voelde me direct op mijn gemak bij Meta. Zonder te oordelen hoorde ze mij aan, bracht in kaart waar ik stond en ook waar ik naartoe wilde. Ik kreeg inzicht in mijn eigen denk- en doe wijze. Voor mij confronterend, want dit was hoe ik het altijd gedaan had. Van Meta leerde ik op een ander spoor te komen. Door vaste patronen te doorbreken, dingen anders te bekijken. Maar vooral leerde ik naar mezelf te luisteren. Wat vind IK belangrijk. Eigenlijk had ik al zo lang niet naar mezelf geluisterd, dat ik op zoek moest naar wat mijn eigen mening was. Door de coaching van Meta heb ik mezelf opnieuw gevonden. Mijn mening, mijn keuze, mijn drive! Ik heb zelfs gesolliciteerd op mijn droomfunctie en ben aangenomen! Dat had ik eerder echt niet aangedurfd. Dat opgeruimde leven heb ik. Het ziet er anders uit dan ik van te voren gedacht had, maar het is goed. De keuzes die ik nu maak, maak ik omdat ik ze wil maken. Dat is het meest waardevolle wat je kan doen!”

 

Yvonne
“Ik word op een ochtend huilend wakker. Ik voel me moe en kan het niet opbrengen op te staan. Ik weet niet wat me overkomt. Ik, die altijd maar door door-door-door gaat, kom er dan achter dat ik al heel lang aan het leven ben alsof ik op een sneltrein zit. Ik was voor alles en iedereen aan het zorgen behalve voor mezelf. Ik was totaal uitgeblust en ‘op’. Meta heeft me gecoacht om bewuster te leven, goed voor mezelf te zorgen door keuzes te maken en dingen te doen die voor mij belangrijk zijn. Ik heb geleerd om eerst goed voor mezelf te zorgen. Ik kan dingen  beter afbakenen en ik kan nu nee zeggen. Ik ben teruggegaan naar mijn oude functie omdat ik bij Meta achterkwam dat ik daar veel gelukkiger van werd. Thuis kan ik met een gerust gevoel meer taken aan anderen overlaten. Waar ik vroeger de kartrekker en regelneef was in mijn familie en vriendinnenclub laat ik dat nu veel makkelijker aan anderen over. En dat is zo fijn. Ik hou nu de juiste ballen in de lucht in plaats van te veel ballen. Ik kan nu zeggen dat ik me zo ontzettend lekker en energiek voel. Ik heb de juiste balans gevonden en daar ben ik blij, trots en dankbaar voor. Meta, heel erg bedankt voor al onze gesprekken en je support, je bent voor mij een geweldige coach geweest!”