+31 6 22 710 740 info@metavita.nl

Hoofdpijn en ook migraine zijn allebei ontzettend vervelend en belemmeren je in je dagelijkse doen en laten. Zelf heb ik er jarenlang last van gehad en was een grootverbruiker in paracetamols en nam ook medicatie tegen migraine.

Veel vrouwen ervaren regelmatig hoofdpijn en velen zijn deze klacht normaal gaan vinden. Ik herken dat want zo dacht ik zelf toen ook. ‘Het is nu eenmaal zo, dit heb ik gewoon af en toe.” Sommige vrouwen zelfs wekelijks. Vaak pakken we dan snel een (paar) paracetamol(s) want we moeten weer door. Er is nog zoveel te doen en je hebt gewoon geen tijd of zin om hier mee bezig te zijn. Dat snap ik helemaal.

Alleen geeft jouw lichaam eigenlijk aan dat er ergens niet helemaal lekker loopt. Medicijnen pakken nooit de oorzaak aan maar maskeren alleen het symptoom. De oorzaak blijft bestaan en dat is de reden dat klachten steeds weer terugkomen. Wanneer je weet wat de oorzaak is van het probleem dan kunt je gericht aan de slag gaan en dat is natuurlijk super tof.

Het mooie is dat die paracetamols de kliko in kunnen. Ik was zelf een grootverbruiker en had standaard paracetamols in mijn tas. Meestal nam ik ze dagelijks uit voorzorg. Gelukkig is dat al ruim 10 jaar verleden tijd. Klanten die bij mij in een traject stappen ervaren naast andere hormonale problemen vaak ook hoofdpijnklachten. Voeding zoals o.a. suikers en bewerkte producten zijn vaak een hele grote trigger.

In de hormoonbalans workshop ga ik daar natuurlijk dieper op in en krijg je handvaten om zelf aan de slag te gaan. Want wanneer je eenmaal weet hoe je lichaam werkt, wat het echt nodig heeft, waarom jouw lever, brein en darmen belangrijk zijn in dit proces, dan ga je makkelijker andere keuzes maken.

Goed voor jezelf zorgen wordt altijd beloond. Daar kan geen quick fix of pilletje tegenop. Het gaat ervoor zorgen dat je aan de buitenkant gaat stralen, lekker fris en fruitig in je vel zit en energie hebt om je ding te kunnen doen. Je gemoedstoestand is stabieler, je kunt veel maar handlen, gaat flexibeler om met onverwachte situaties die op je pad komen, je bent positiever en ervaart meer focus en rust in je hoofd. Hoe fijn is dat?

Laatst gaf ik deze kersverse vernieuwde training aan een groep en die vonden het super interessant, leerzaam en inspirerend. De meeste vrouwen wisten die allemaal niet en zijn blij met de kennis die ze hebben opgedaan en gaan van daar uit stap voor stap andere keuzes maken.

We hebben namelijk veel meer in de hand dan we denken als het gaat om onze vitaliteit, gezondheid en hormoonbalans. We hoeven geen genoegen te nemen met bepaalde vage en of vervelende klachten. Er is iets aan te doen.Dat is de belangrijkste reden waarom ik deze workshop geef. 

Alles wat je moet weten en altijd al wilde weten over jouw hormonen vertel ik je in 2,5 uur. Heb je interesse en wil je graag een keer deelnemen aan een workshop, stuur me dan gerust een bericht. In 2023 staan er weer verschillende workshops op de planning. Leuk om je dan in levende lijve te ontmoeten!

Met energieke groet,
Meta