+31 6 22 710 740 info@metavita.nl

Hoofdpijn en ook migraine zijn allebei ontzettend vervelend en belemmeren je in je dagelijkse doen en laten. Zelf heb ik er jarenlang last van gehad en was een grootverbruiker in paracetamols en nam ook medicatie tegen migraine.

Veel vrouwen ervaren regelmatig hoofdpijn en velen zijn deze klacht normaal gaan vinden. Ik herken dat want zo dacht ik zelf toen ook. ‘Het is nu eenmaal zo, dit heb ik gewoon af en toe.” Sommige vrouwen zelfs wekelijks.

Vaak pakken we dan snel een (paar) paracetamol(s) want we moeten weer door. Er is nog zoveel te doen en je hebt gewoon geen tijd of zin om hier mee bezig te zijn. Dat snap ik helemaal.

Alleen geeft jouw lichaam eigenlijk aan dat er ergens niet helemaal lekker loopt. Medicijnen pakken nooit de oorzaak niet aan maar maskeren alleen het symptoom. De oorzaak blijft bestaan en dat is de reden dat het steeds weer terugkomt.

Wanneer je weet wat de oorzaak is van het probleem dan kunt je gericht aan de slag gaan en dat is natuurlijk super tof. Want het mooie is dat die paracetamols de kliko in kunnen. Zelf heb ik al meer dan 10 jaar geen medicijnen meer geslikt. Klanten die bij mij in een traject stappen en naast andere hormonale problemen ook hoofdpijnklachten hebben zijn daar al snel van af. Voeding zoals o.a. suikers en bewerkte producten zijn vaak een hele grote trigger.

In de hormoonbalans workshop ga ik daar natuurlijk dieper op in en krijg je handvaten om zelf aan de slag te gaan. Want wanneer je eenmaal weet hoe je lichaam werkt, wat het echt nodig heeft, waarom jouw lever en darmen belangrijk zijn in dit proces dan ga je als vanzelf andere keuzes maken.

Goed voor jezelf zorgen van binnenuit wordt altijd beloond.

Daar kan geen quick fix of pilletje tegenop. Het gaat ervoor zorgen dat je aan de buitenkant gaat stralen, lekker fris en fruitig in je vel zit en energie hebt om je ding te kunnen doen. Je gemoedstoestand is stabieler, je kunt veel maar handlen, gaat flexibeler om met onverwachte situaties die op je pad komen, je bent positiever en ervaart meer focus en rust in je hoofd. Hoe fijn is dat?

Afgelopen zondag gaf ik deze kersverse vernieuwde training aan een groep en die vonden het super interessant, leerzaam en inspirerend. De meeste vrouwen wisten die allemaal niet en zijn nu blij met de kennis die ze hebben opgedaan.

Dat is de belangrijkste reden waarom ik deze workshop geef. Alles wat je moet weten en altijd al wilde weten over jouw hormonen vertel ik je in 2,5 uur. Heb je interesse en wil je daar graag bij zijn reserveer dan hiermeteen je plek. Er zijn nog 7 kaarten beschikbaar.

Wie weet zie ik je woensdagavond 6 april om 19.00 uur op PlanB in Eindhoven!

Ik heb er in ieder geval heel veel zin in!

Met energieke groet,
Meta

Nog even alle info voor de workshop Hormoonbalans op een rij:

Tijd: 19.00 – 21.30
Waar: PlanB, Hurksestraat 19 in Eindhoven
Tickets: € 37,50 per persoon
Aantal deelnemers: maximaal 10 personen – nog 7 plaatsen beschikbaar
Reserveer hier je plek: yess hier wil ik bij zijn!