+31 6 22 710 740 info@metavita.nl

Marianne heeft het 3 maanden Vitaliteitscoachingsprogramma ‘Energiek en in Balans’ gevolgd en deelt graag haar ervaringen.

Zou je voor mij in een paar woorden kunnen omschrijven wat het traject jou heeft opgeleverd?

“Meer rust met mezelf, gezonder eetpatroon, beter in mijn vel, bewuster prioriteiten stellen en een betere relatie met mezelf.”

Hoe voelde jij je toen je begon, wat veranderde er tijdens het traject en wat is er nu allemaal voor je veranderd?

“Toen ik bij je aanklopte voor hulp was ik vooral zoekende met mijn menstruatie cyclus. Omdat ik bijna geen cyclus had en de diagnose PCOS had ontvangen, wilden ze in het ziekenhuis starten met een hormoon behandeling om ervoor te zorgen dat ik zwanger zou kunnen worden. In plaats van aan de kunstmatige hormonen te gaan, ben ik met jou gaan onderzoeken wat ik zelf zou kunnen doen aan de hand van voeding (incl supplementen), levensstijl en mindset. Gedurende het traject ben ik zwanger geworden.

Mijn voedingspatroon is blijvend veranderd. Ik ben me meer bewust van wat het eten met mijn lijf doet en daarbij ook hoe ik me voel. Daarnaast heb ik geleerd om beter naar mezelf te luisteren en daar rust in te pakken, in plaats van mezelf voorbij te lopen en extern voldoening te zoeken.”

Wat is de positieve impact geweest voor jou, voor je relatie en voor je werk?

“Voor mezelf: ik heb weer vertrouwen gekregen in mijn lijf en het beter leren kennen, wat door de PCOS diagnose vervreemd voelde. Ik ben bewuster over welke knoppen ik heb om aan te draaien om mezelf goed te voelen. Er is best wat wat je anders kan doen, maar je moet daar wel je ogen voor willen openen.

Voor mijn relatie is het positief geweest in de zin dat mijn man mee heeft gedaan met de leefstijlaanpassingen. Zo hebben we het samen in onze gewoontes opgenomen en hij voelt zich er ook fitter bij. Hij heeft een paar keer genoemd dat we de fijne zwangerschap en nu onze dochter niet zo zouden hebben meegemaakt als ik niet het traject bij jou gestart zou zijn.

Voor mijn werk is het positief geweest om dat ik meer in mijn kracht zit. Ik ben me bewuster van wat mijn lijf zelf aangeeft wat ik nodig heb in work/life balance. Ook ik kan beter relativeren en daardoor mijn werk met meer zelfvertrouwen doen.”

Hoe heb je de samenwerking met mij ervaren?

“Als ik aan onze samenwerking denk, moet ik denken aan: aandachtige begeleiding, concrete hulp, complete aanpak en humor. Ik ben je erg dankbaar en denk met een warm gevoel terug aan het traject.”

Op een leuke en leerzame jouw doelen halen.

Wil jij net als Marianne jouw doelen halen zodat goed-voor-jezelf-zorgen een tweede natuur wordt? In 3 maanden ga je jezelf beter leren kennen en gewoontes die je niet meer dienen achter je laten. Fit, energiek en in balans het nieuwe jaar in. Jij weer letterlijk en figuurlijk lekker in je vel. 

Neem gerust vrijblijvend contact met me op als je denkt dat ik de juiste persoon voor je ben.

Lieve energieke groeten,
Meta