+31 6 22 710 740 info@metavita.nl

Wanneer je steeds vaker kiest voor pure en onbewerkte voeding en je stukje bij beetje de suikers weg gaat laten ga je al snel merken dat je je lichter, helderder en energieker voelt. Dingen waar je eerst nooit verder over nadacht ga je nu van een andere kant bekijken. Die stap wordt ook steeds logischer omdat je aan alles merkt dat je lekkerder in je vel komt. Je verdiept je op voedingsgebied en maakt daar de aanpassingen die passen bij jouw lichaam en je levensstijl. Je leert steeds meer naar de signalen van je lijf te luisteren. De keuze voor biologische voeding wordt logischer. Gewoon omdat je de voordelen kent maar vooral omdat die voeding smaakvoller is en ook nog eens beter voor het milieu. Door puur en onbewerkt te eten zorg je van binnenuit voor een mooie huid, voel je je energieker, straal je weer en zit je lekkerder in je vel.

Steeds vaker verschijnen er artikelen en TV-programma’s over de gevolgen van de hoeveelheid hormoonverstorende stoffen die we op allerlei manieren binnenkrijgen en welke klachten ze veroorzaken in ons lichaam.

Dit zijn de zogenaamde xeno-oestrogenen. Die gedragen zich in je lichaam hetzelfde als je eigen oestrogeen maar dan een stuk agressiever. En geloof me, dat wil je echt niet.

Vooral als je weet dat oestrogeendominantie dé nummer één hormonale disbalans is bij vrouwen en voor een reeks aan hele vervelende klachten zorgt. Het is daarom zeker meer dan de moeite waard om te kijken wat je allemaal op je huid smeert. Omdat ik zelf de auto-immuunziekte endometriose (een veelvoorkomende klacht bij oestrogeendominantie) heb, was voor mij de stap naar pure natuurlijke huidverzorging snel gemaakt.

Je huid is je grootste orgaan. Alles wat je daar op smeert gaat linea recta je bloedbaan in. Met alle gevolgen van dien. Laatst leerde ik zelfs dat je, naast een darmflora, ook een huidflora hebt. Ik was zeer verrast. Helemaal toen ik hoorde dat je je huidflora om zeep (;-)) kunt helpen met synthetische en pH neutrale producten. Zelf ben ik altijd van het reinigen met natuurlijke zeep en water geweest. Ik had altijd zo’n droge trekkerige huid en dacht dat dat een goed teken was. Een lekker schoon gevoel zeg maar. Ik wist niet dat ik op die manier de hele pH waarde van mijn huid overhoop gooide. Maar ik creëerde daarmee een bron voor heel veel slechte bacteriën en huidproblemen.

Uit onderzoek blijkt dat een huid die een gezonde huidflora heeft (rond pH 5) minder last heeft van eczeem, acne, veroudering etc. Zelfs rimpelvorming, rimpeldiepte én lengte, is aanzienlijk minder bij vrouwen met een goede huid pH.

Eigenlijk ben ik nooit eerder enthousiast geweest over de huidproducten die ik gebruikte. Ik heb van alles uitgeprobeerd. Bekende en minder bekende producten, goedkope varianten en hele dure merken. Het maakte niets uit. Of ze waren te vet, zorgden voor bultjes en maakten mijn huid onrustiger óf ze deden gewoonweg niets voor me. En daarnaast zaten ze ook nog eens allemaal vol met hormoonverstorende stoffen…

Na lang zoeken ben ik uitgekomen bij Loïs Lee Pure Skinfood.

De naam geeft al precies aan wat je kunt verwachten. De oliën ruiken niet alleen heerlijk, ze verwennen en verzorgen mijn huid ook echt. Loïs Lee past perfect bij een gezonde bewuste leefstijl, omdat het 100% natuurlijk is. Pure voeding voor je huid dus. Ik gebruik het nu iedere avond voor het slapengaan en maak daar echt een ritueel van. Ik heb minder rimpels, mijn huid voelt zacht aan en straalt meer. Echt een verschil met voorheen. Vooral het serum is fantastisch. Die gebruik ik altijd extra onder mijn ogen en zie dan meteen het verschil. Lijntjes worden dunner en mijn huid heeft een mooiere gloed. Kortom, ik ben er helemaal blij mee en wil niet anders meer.

Voordelen Loïs Lee Pure Skinfood

  • Je hebt geen dag- en nachtcrème meer nodig
  • Zijn meukvrij en bevatten alleen 100% hoogwaardige natuurlijke ingrediënten
  • De producten hebben een luxe uitstraling
  • Zitten verpakt in mooie donkere glazen flesjes
  • Ze zijn dierproefvrij
  • En je creëert iedere dag een ontspannen SPA-verwen-momentje voor jezelf

Weet je wat het mooie is? Door dit verwen-momentje voor mezelf voel ik de drukke dag letterlijk van me afglijden en ga ik met een rustig gevoel slapen. Dat verdienen wij vrouwen allemaal, toch?

Daarom wil ik jou graag kennis laten maken met Loïs Lee Pure Skinfood zodat jij ook dat heerlijke luxe verwengevoel kunt ervaren en de voordelen voor je huid gaat zien.

Ben je opzoek naar een luxe cadeau voor jezelf of wil je iemand anders verrassen? Ga dan eens rondneuzen op haar website.

Lieve gezonde groet,
Meta