+31 6 22 710 740 info@metavita.nl

Het blijft gaaf om te zien wat er gebeurt als vrouwen voor zichzelf gaan kiezen. 

“Door een coachtraject bij Meta heb ik mijn energie weer terug! Ik ben goed voor mezelf gaan zorgen en andere keuzes gaan maken. Rust pakken, beter gaan eten, anders gaan bewegen en mijn dagen anders gaan inrichten. Belangrijkste is dat ik door haar coaching aan het denken ben gezet. Nu ik lekker in mijn vel zit en meer energie heb stel ik niet meer uit maar ga ik aan de slag omdat ik er zin in heb. Op werk én privevlak durf ik voor mezelf te kiezen, en zeg ik vaker nee. Daardoor ben ik productiever en lekkerder aan het werk. Ik geniet meer, ben ik een relaxter mens voor mezelf en de mensen in mijn omgeving. Nogmaals dank Meta 💕 -Kelly“

Durf je eerlijk naar jezelf te zijn?

  • Geniet je van een vrije dag of moet je bijtanken?
  • Denk je yes weekend! Of snak je ernaar?
  • Heb je zin in vakantie of ben je er echt ontzettend aan toe?
  • Kijk je uit naar feestjes, verjaardagen en feestdagen of zie je ertegen op?
  • Sta je fris en fruitig op en haal je plezier uit je werk of ga je meestal met tegenzin en een knoop in je maag?

Hoe zit dat bij jou?

Wanneer je merkt dat periodes van weinig energie regelmatig voor komen, je maar blijft doorgaan tegen beter weten in en jezelf vaker dan je lief is in de weg zit, durf jij dan eerlijk naar jezelf te kijken? Wat gebeurt er met jou als je zo door blijft gaan? Hoe ziet je leven er over een jaar uit? Hoe ziet je leven er over 5 jaar uit? Hoe zit jij er dan bij? Hoe is de kwaliteit van je relatie…? En last but not least, de relatie met jezelf?

Investeer meer tijd in jezelf om jezelf beter te leren kennen.

Het is waardevol om jezelf beter te leren kennen. Waarom doe je zoals je doet? Waarom denk je zoals je denkt? Vraag jezelf eens af:

  • Waarom word ik hier boos om, waarom maakt me dit verdrietig of juist blij?
  • Waarom wil ik altijd voor iedereen alles goed doen?
  • Waarom stel ik altijd uit tot het laatste moment?
  • Waarom zie ik op tegen een nieuwe werkweek?
  • Hoe komt het dat ik ’s avonds zo moe of uitgeblust ben?

Van daaruit kun je verder en haal je jezelf uit een vicieuze cirkel.

Het is altijd de juiste tijd om met jezelf aan de slag te gaan.

Na een zomervakantie of in het begin van een nieuw jaar zijn vaak dé momenten dat dingen anders willen aanpakken. We overdenken ons leven tijdens een vakantie en maken de balans op wat we willen veranderen. Misschien is dat bij jou wel het geval en heb je de behoefte om eerst zelf aan de slag te gaan. Wel gericht met tools en handvaten om meer overzicht en helderheid te krijgen voor jezelf. 

De 30 daagse online training ‘Minder stress, meer energie‘ is zo’n programma wat je daarbij kan helpen. Je doet alles in je eigen tempo, krijgt een werkboek en videolessen met leuke en effectieve opdrachten die je leren hoe jij weer grip op jezelf krijgt, meer rust in je hoofd en meer energie in je lijf. 80% van de deelnemers ervaarden dat al binnen 14 dagen.

Die energieke dame die met plezier haar ding de juiste ballen in de lucht houdt in plaats van teveel.

Het kan ook zijn dat je op dit moment even niet meer weet waar je moet beginnen en iemand nodig hebt die een tijdje met je meeloopt om helderheid te krijgen. Samen kom je verder dan alleen. In het Vitaliteitstraject ‘Energiek, stralend en in balans‘ gaan we samen aan de slag en kom je daar uit waar jij graag wilt zijn. Mocht je meer info willen of eerst vrijblijvend willen bellen? Neem gerust contact met me op ik help je graag verder.

Wat je ook kiest, ik hoop dat je wat vaker bewust voor jezelf gaat kiezen, gaat doen waar je blij van wordt. 

Lieve energieke groet,
Meta